Världens bästa modebutiker på ett ställe
Världens bästa modebutiker på ett ställe
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Skor
Back

Vita skor

Vita skor är ett måste i alla garderober. Skorna är både klädesplagg men lika väl accessoarer, eftersom de kan binda ihop olika plagg och skapa en helhet som blir en perfekt outfit. När säsongerna skiftar kan det vara bra att ta en riktig storstädning i garderoben. Det finns allt en hel del plagg som man inte använder längre och då kan man lika gärna sälja av eller ge bort dess plagg. Ett par nya vita skor är en perfekt möjlighet för att fräscha upp din garderob.

Vita skor från många olika märken

Här hos oss på Miinto har vi valt att göra en sida där du hittar vita skor från alla våra märken. På det sättet behöver du inte söka fram varje enskilt märke och sedan leta upp om de har några vita skor. Här ser du alla på en och samma gång på en enda sida. Det enda du behöver göra är att scrolla ner och leta upp ett par som du vill ha. 

När du ska sätta ihop en outfit kan det vara bra att börja med att tänka på vad du ska klä dig till. Om du ska till jobbet kanske du vill ha en formellare klädsel som får dig att se professionell ut. Det är allt snygg med ett par klackar, men om du även tycker att det är viktigt att skorna är bekväma väljer du kanske en lägre modell till just arbetet. Festliga kvällar på stan kan däremot vara ett ypperligt tillfälle för att ta fram de riktigt höga klackarna, även om de också kan fungera på jobbet. 

Så lyckas du med din look

Börja med att välja byxor, kjol eller klänning. Då blir det enklare att välja ut ett par skor också. En outfit kan kombineras på olika sätt. Varför inte välja ett par byxor och sedan lägga till ett par höga klackar. Kanske väljer du ett par färgglada byxor och vita skor med en matchande vit blus? Möjligheterna är många och det är bara du som sätter gränserna. När den kallare säsongen kommer över oss kan man välja att köra på en trendig lager-på-lager-outfit för att skapa en härlig kontrast. 

Ovanför sökresultaten hittar du en meny och det är din bästa vän. Med den kan du nämligen välja att sortera skorna efter storlek, färg och pris. På det viset blir det ännu enklare för dig att hitta precis de skor som du letar efter. När du väl har hittar skorna klickar du enkelt hem dem och sedan sköter vi resten. Det enda du behöver göra är att vänta, men vi lovar att skicka skorna så fort vi kan. 

När du ändå är här kan vi passa på att berätta att vi har en hel del andra saker här på Miinto, förutom just vita skor. Du hittar bland annat kjolar, klänningar, vinterjackor och mycket annat. varför inte ta lite välförtjänt egentid och kika runt lite på sidan.

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

8244 resultat

Sida 1 av 83

Nästa

Sida 1 av 83