Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Skor Sneakers
Back

Vita sneakers

Vita sneakers har alltid varit något helt speciellt. Gympadojor, gympaskor, träningsskor, löparskor, kalla dem vad du vill men populära är dem. För det finns väl få skor som ser så fräscha ut som ett par vita sneakers. Här har vi proppat hela sidan full med vita sneakers till dig. Det är bara att scrolla ner och se om du hittar något du tycker om.

Ett par vita sneakers skapar ett coolt intryck

Risken är kanske att du fastnat för många olika modeller och får svårt att bestämma dig för ett par. Om du skulle råka ta två par istället så lovar vi att inte säga det till någon. Vita sneakers dam eller herr modeller kan man nämligen aldrig få för många av. Givetvis ska man underhålla skorna och tvätta och hålla dem rena, när de är vita. Men man kan inte få samma känsla som man får när man har på sig ett par helt nya vita sneakers till ett par mörkblå jeans eller ett par svarta byxor. Det blir en helt enorm kontrast som både är trendig och urban på samma tid. Skapa ett coolt uttryck som gör att din personlighet får ta plats och att du kan få visa vem du är. Ett par vita sneakers kan du använda till riktigt många olika outfits. Med handen på hjärtat, hur snygga är dina vita sneakers? De kanske kan tvättas och hållas något så när rena, men helt som nya blir det inte om det inte är ett nytt par.

Sportig stil med trendiga skor

Ska du på en trendig fest och har en fin klänning du vill ha på dig? Varför inte köra en sportigare stil och ta en luvtröja över klänningen och ett par snygg vita sneakers på fötterna. Du kan till och med köra på ett par kostymbyxor tillsammans med ett par vita sneakers. Det funkar bra för att bryta av och inte skapa ett allt för dressat eller stelt uttryck.Om du vill ha en modern stil där både urbana vibbar och en kvinnlig touch är med i spelet kanske du ska ta och kolla lite på våra sneakers här. Och om du skulle hitta ett par som du tycker om, kan du enkelt klicka hem paret. Vi skickar snabbare än kvickt. Slipp all stress på stan och allt vad det innebär med parkering, regn och rusk och inte minst stressen och jakten. Här kan du andas ut och ta det i din egen takt. Kan du inte bestämma dig för ett par? Ta båda och prova hemma, du kan alltid skicka tillbaka om du inte vill ha båda paren. Det är roligt att variera, det är kanske på tiden att prova en lite sportigare sida av din klädstil?

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

7394 resultat

Sida 1 av 74

Nästa

Sida 1 av 74