Spara 10% på ALLT | Kod: WOMEN10
Spara 10% på ALLT | Kod: WOMEN10
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Jackor
Back

Rockandblue jackor till dam

Rock and Roll, så kan man beskriva rockandblues jackor på bästa sätt. Här på sidan hittar du ett brett sortiment med kläder från detta skandinaviska klädmärke. Bläddra igenom kläderna och gör det i din egen takt utan att känna dig stressad – här är allt fokus på dig och det är ingen som står och väntar i kö bakom dig. Att man kan shoppa i lugn och ro är förmodligen något av det bästa med att shoppa på nätet, förutom att varorna skickas till dig och att priserna är bättre förstås. Designteamet bakom Rockandblue är placerade i Skandinavien och det kan man tydligt se i klädernas design. Här hos oss erbjuder vi en hel uppsjö av Rockandblues jackor dam och herr, det finns något för alla. I Skandinavien är traditionen med design lång och vi har gjort oss ett namn i världen på grund av bra kvalitet och en stilren design, som utan tvekan tilltalar förutom oss själva, även många andra runt om i världen.

Rockandblues jackor finns i många olika material

Att arbeta med många typer av material har blivit trendigt inte minst ur ett miljömässigt perspektiv. Rockandblue arbetar med läder, syntetisk nylon, manchester och päls. Finessen i att skapa kreativa klädesplagg ligger nödvändigtvis inte bara i själva produktionen av kläderna, utan lika mycket i förmågan i att kunna skapa ett helhetsintryck där olika material samarbetar och inte minst kompletterar varandra på ett snyggt och urbant sätt.Det är något som Rockandblue är experter på. Deras gedigna erfarenhet gör dem till föregångare på marknaden och det är med all säkerhet också en av anledningar till att märket är så populärt. Rockandblues jackor till dam och herr finns i många olika utformningar. Vi erbjuder ett stort utbud med varma jackor till de riktigt kalla månaderna och även tunnare jackor som är bra att ha när säsongen skiftar. Rockandblues jackor finns i många olika färger, även om märket främst fokuserar på stilrena neutrala färger såsom svart, vit, beige och grå. Jackorna finns i ett stort antal olika material och här hittar du även pälsjackor om du är ute efter det.

Håll dig varm och trendig

Jackorna från Rockandblue kan användas vid olika tillfällen. Det är alltid skönt att ha en varmare jacka att ta på sig när det blir kallt utomhus. På det viset kan du i själva verket ta på dig en tunnare outfit, som är bekvämare, under jackan istället för att behöva ta på dig flera lager med tjocktröjor för att inte frysa.Shoppa loss i din egen takt och dyk ner i vårt stora sortiment. Du vet väl att vi har många andra coola märken här på sidan. Om du gillar rockandblue kanske du skulle kunna ta och kolla in ett annat märke som till exempelvis <a href="https://www.miinto.se/brands/hollies">Hollies</a>.

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

167 resultat

Sida 1 av 2

Nästa

Sida 1 av 2