Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

KORTA BYXOR I VIT

Sommarvärme och strålande sol innebär att det är dags för korta byxor! Speciellt inom kvinnoavdelningen har korta byxor i vitt blivit en viktig del av vårt produktutbud på Miinto. Vita korta byxor för kvinnor symboliserar klassisk elegans och smakfull minimalism. De fungerar som en versatil bas för många enastående sommaroutfits, vilket gör dem till en oumbärlig garderobsartikel för varje modeälskare.


Strålande variation inom vita korta byxor


På Miinto har vi förfärligt bred variation inom kategorin korta vita byxor för kvinnor. Från sportiga shorts till lediga chinos och eleganta cityshorts - vi har något för varje stil och tillfälle. De erbjuder en blandning av tidlös charm, modern elegans och avslappnad komfort. Oavsett om du vill ha ett bohemiskt utseende, prydligt kontorsklädsel eller avslappnade strandkläder, så har våra vita korta byxor kvaliteten och designen för att möta dina behov och förväntningar.


Därför ska du överväga vita korta byxor


Att ha ett par vita korta byxor i din garderob är en investering i din stil. Förutom att vara en klassisk favorit och en utmärkt basplagg, är vita korta byxor för kvinnor ett mångsidigt plagg som kan användas på många olika sätt. Du kan perfekt kombinera dem med nästan alla färger och prints för att skapa en oändlig variation av outfits. Oavsett vilken typ av topp, skor eller accessoarer du väljer, kommer de vita korta byxorna att hjälpa dig att skapa en elegant och koordinerad look.


Aktuella trender med vita korta byxor


En av 2021 års mode-trender är den vita färgen, vilket gör våra vita korta byxor för kvinnor mer relevant än någonsin. Dessutom är paperbag-byxor, vilka framhäver midjan med sina höga och vikta midjor och loose fit, en stor trend i år. Oavsett om du är ute efter en trendig look eller föredrar en tidlös stil, våra vitakorta byxor kommer att hjälpa dig att uppnå den look du önskar.

Ta bort alla filter

Vit

Sida 1 Av 3

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.