Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Skjortor till dam

Miinto.se är ett av Sveriges största ställen med skjortor för dam samlade online. Oavsett vilken typ av skjorta du är ute efter och vilken stil du känner dig bekväm med är samtliga produkter av hög kvalité. Skjortorna är i flera olika typer av material - allt från fint silke eller tunn polyester till varm och härlig bomull. Kanske är du ute efter en mer avslappnad skjorta att bära till vardags eller en mer stilren och elegant skjorta att bära på jobbet eller vid festligare tillfällen. Den klassiska vita, mycket stilrena och alltid moderiktiga skjortan kan matchas med allt från slitna jeans och bomberjacka för en cool look till kostymbyxor för affärskvinnan. Vi har ett stort sortiment och ett hela tiden uppdaterat utbud av skjortor för dam. Här finner du trendiga skjortor i flera olika färger, mönster, material och passformer. Sök bland skjortor från varumärken som bl.a. Ralph Lauren, Maison Scotch , Soda Wear, Sand, Desigual och New House samt många, många fler.

Vita skjortor, oversized skjortor och skjortor till arbete för dam Miinto.se uppdateras ständigt med nya skjortor från både stora och små varumärken. Den ständiga uppdateringen av nyheter gör att du här på Miinto.se alltid kan handla de senaste trenderna och det senaste modet, även när det kommer till just skjortor. Här nedan finner du skjortor i den prisklass som känns rätt för dig. Oavsett om du är på jakt efter den klassiska jeansskjortan, en stilren vit att ha till pennkjolen på jobbet eller den trendigt mönstrade som kan bäras till ett par jeans och sneakers så hittar du det i sortimentet nedan. Om du redan från början vet inom vilken prisklass du vill leta efter skjortor kan du sortera efter det på en gång och på så sätt göra ditt letande lite enklare och smidigare. Detta gäller även varumärke och färg.

Du finner även budgetalternativ till de skjortor som är från mer exklusiva varumärken, butiker och designer. Här nedan finner du även ett flertal svenska, kända varumärken som t.ex. VILA, Cheap Monday och Acne.

filter
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

5855 resultat

Sida 1 av 59

Nästa

Sida 1 av 59