Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Läs om leverans under julen här
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
Fri retur inom 14 dagar

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Skor
Tillbaka

Damskor från Valentino

Skor kan man aldrig få för många av som det brukar heta. Men det handlar självklart inte bara om hur många skor man har, utan om vilka skor. Valentino skor kan lyfta en helt vardaglig outfit till nya höjder och det gör din garderob större och inte minst mer användbar. Här har du möjlighet att dyka ner i ett hav av olika skor som håller måttet när det kommer till kvalité och design. Sneakers eller höga klackar - allt hittar du här.

Valentino skor går aldrig ur tiden

Valentino är en italiensk designer som kommer från norra Italien. Han växte upp med sin familj och var mycket tätt knuten till sin mor och moster. De var hans mosters arbete hos en lokal konstnär som gjorde att Valentino fick upp ögonen för design. Hans mor var stöttande och uppmanade honom att fullfölja sina drömmar. Efter grundskolan flyttade Valentino således till Paris. Där blev han upplärd till skräddare och fick lära sig allt om hur man utvecklar och designar mode. Han entusiasm för mode gjorde att han lärde sig mycket snabbt. När han var upplärd började han i praktik i olika modehus som bland annat Balenciaga. Han arbetade hårt i Paris i många år och fick lära sig allt om kulturen i modevärlden. Men på sextiotalet återvände Valentino till Italien, närmare bestämt till Rom, där han lade alla sina krafter på att öppna upp sitt modehus. Modehuset Valentino startades alltså upp i Rom 1960 och har sedan dess fått stor framgång på världsplan. Idag är Pier Paolo Piccioli chefsdesigner för modehuset. Huvudkontoret ligger visserligen i Milano, men designen och nya kollektioner utarbetas på det kreativa kontoret som ligger i Rom. Milano är en av de största modestäderna i världen jämte Paris och New York. Valentinos klädmärke kunde öppnas upp av Valentino själv med hjälp av hans far som bidrog med ekonomiskt stöd. Valentinos kreationer har burits av kända personer såsom Jennifer Lopez, hennes kungliga höghet prinsessan Madeleine. Courtney Cox och Elizabeth Taylor bara för att nämna några namn utan inbördes ordning. 

Låt kläderna komma till tals

Designen från Valention passar till många olika typer av klädstilar. Om du vill ha höga klackar eller sneakers spelar ingen roll, eftersom det finns en uppsjö med olika modeller att välja mellan. Tänk som så att en uppklädd outfit kan tonas ner med ett par sneakers och skapa ett mer avslappnat uttryck. En mer ledig och vardaglig klädsel kan å andra sidan kläs upp med ett par högklackade skor, som ger ett mer elegant uttryck. Låt fantasin flöda, gå på upptäcktsfärd bland ett hav av skor i alla dess former. Låt dig inspireras och gör det i din egen takt. Slipp stressen på stan, här kan du shoppa i lugn och ro. Mer Valentino? Kolla in våra Valentino väskor.

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

6 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1