Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

VÄSKOR FRÅN VALENTINO

Välkommen till en sida fullspäckad med vårt utbud av Valentino väskor. Behöver du en väska till härliga kvällar med besök på restaurang tillsammans med familj och vänner? Eller letar du efter en ny väska som du kan använda när du ska klä upp dig inför viktiga möten på jobbet? Här på Miinto har du möjlighet att botanisera runt och hitta din nya favoritväska bland Valentinos olika kollektioner. Ta dig tid och shoppa runt i din egen takt, vi lovar att inte störa dig. 


En italiensk dröm som blev sann


Designern Valentino Clemente Ludovico Garavani föddes i italienska Lombardiet 1932. Där, i den norra delen av landet, bodde han tillsammans med sin familj och det var just hans familj som uppmuntrade honom till att fortsätta med sin passion för design, när den så sakteliga började yttra sig. Valentino fick på allvar intresse för design en dag när han var med sin moster på hennes arbete hos en lokal konstnär i den trakt där de bodde. När det stod klart att han hade talang för design var han mamma mycket stöttande och Valentino fullföljde sina drömmar att bli en kläddesigner.

Han flyttade till Paris när han hade gjort klart sin skola i Italien. Där fick han lära sig att sy och inte minst designa kläder och mode. Balenciaga var ett av de välkända och exklusiva modehus som Valentino blev upplärd i. Hans hårda arbete och intresse för modet gjorde att han blev uppmärksammad bland lärlingarna i Paris. För det var just i modehuvudstaden Paris som hans verkliga arbete började. Där fick han börja designa och sy kläder på allvar. Erfarenheter som han senare tog med sig hem till Italien.

Väl på plats i Rom öppnade han senare upp sitt eget modehus. Det krävde hårt arbete och inte minst ekonomiskt stöd. Det var Valentinos pappa som bidrog med det ekonomiska för att dra igång hela klädmärket. Många år senare, fram till idag har Valentino åtnjutit stor succé och klädmärket är idag välkänt över hela världen. Modehuset Valentino har över 250 egna butiker och säljs därutöver genom exklusiva varuhus i många storstäder. Chefsdesigner är Pier Paolo Piccioli och huvudkontoret ligger i Milano. Men den kreativa delen har Valentino förlagt till Rom. Där utvecklas nya kollektioner och inte minst själva designen.


Tidlös design som är omtyckt av många


Att bära en väska är en tydlig markör som signalerar vem bäraren är och vart den vill. Det är en inbyggd del av ens stil, och precis som med kläder och andra accessoarer blir det ett verktyg att skapa sig en egen identitet. Väskan är dessutom ett vackert föremål i sig självt, och därför är det många som dras till lite mer exklusiva väskor för att ge sin stil lite extra krydda.

Att just märket Valentino, som med tiden blivit en av de stora modejättarna, är populärt kan man inte ta fel på när man tittar på alla de kända personer som burit hans kreationer genom åren. Bland några av de kändisar som kan nämnas är Prinsessan Madeleine, Jennifer Lopez, Elizabeth Taylor och många fler. Givetvis har de kända namnen bidragit till att märket har fått internationell uppmärksamhet för sina kläder och skor.


En Valentino väska piffar upp din garderob


En Valentino väska är en skapelse som vilar på en urban, trendig design. Uttrycket passar kvinnor i alla åldrar och dessutom många olika klädstilar. Om du behöver en ny väska kan du lugnt räkna med en Valentino och kika igenom de olika stilarna här på Miinto, det kan helt enkelt sällan bli fel.

Diskreta färger som skapar en innovativ berättelse med olika former eller en färgklick som lyfter en entonig look med en lekfull kontrast, oavsett vad du är ute efter, kan du hitta en Valentino väska som förmodligen blir din nya favorit i garderoben. Med läder av högsta kvalitet och detaljer som är noga avvägda för att skapa en elegant och tidlös känsla, ger Valentino dig otaliga möjligheter till att hitta stilen.

Många köper kläder och väskor av Valentino för dess exklusivitet och extravagans. Det är den perfekta ingrediensen till en styling av en festlig gala outfit, där inget får lämnas åt slumpen. Det ska vara perfekt helt enkelt. Men du kan även välja att matcha din väska till en sval och diskret långklänning för en middag med vännerna, eller varför inte till en extra viktig dag på kontoret?

Lever du ett aktivt liv med många fritidsaktiviteter efter jobbet eller skolan, så hittar du på Miinto även en praktisk ryggsäck med Valentinos vackra logotyp på. Den söta designen och de rustika läderdetaljerna ger en fulländad finish som gör dig klar för effektiva dagar med väskan på ryggen.


Hitta din nästa väska från Valentino på Miinto


Tycker du det är svårt att veta vilken väska du ska välja? Var inte orolig. Shoppa loss i lugn och ro på nätet. Här blir du inte stressad av andra kunder som kommer för nära eller tränger sig före i kön. Att köpa en väska är ett stort beslut, och en relativt stor investering som därför behöver övervägas noga. Ta därför den tid du behöver för att välja din nästa väska. Här på Miinto kan du enkelt jämföra olika typer av Valentinos väskmodeller och sedan bestämma dig för vilken som bäst passar dina behov och plånbok.

Du kan enkelt sortera urvalet utifrån färg, storlek och prislapp. Med vår smarta sökfunktion får du se de väskor som vi tror är den bästa matchen. När du gjort ditt val klickar du enkelt hem din nya favoritaccessoar. Vi erbjuder fri frakt på ordrar över 499 kr. Skulle du av någon anledning ångra dig så erbjuder vi såklart fri retur. Önskar du mer vägledning inför ditt köp står vi på Miinto klara för att svara på dina frågor.

Ta bort alla filter

Valentino

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.