Spara 15% EXTRA på rean | Kod: FESTIVAL15
Spara 15% EXTRA på rean | Kod: FESTIVAL15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Väskor
Back

Väskor från Valentino

Välkommen till en sida fullspäckad med Valentino väskor. Behöver du en väska till en härlig kväll som inkluderar besök på en restaurang med familj eller vänner? Eller letar du efter en ny väska som du kan använda, när du ska klä upp dig inför viktiga möten på jobbet? Här har du möjligheten att botanisera runt och hitta din nya favoritväska. Ta dig tid och shoppa runt i din egen takt, vi lovar att inte störa dig. 

En Valentino väska piffar upp din garderob

Från Italien kommer designern Valentino. Där i den norra delen av landet bodde han tillsammans med sin familj och det var just hans familj som uppmuntrade honom till att fortsätta med sin passion för design, när de började yttra sig. Valentino fick på allvar intresse för design en dag när han var med sin moster på hennes arbete hos en lokal konstnär i den trakt där de bodde. När det stod klar att han hade talang för design var han mamma mycket stöttande och Valentino fullföljde sina drömmar att bli en kläddesigner.Det var i Paris, som han flyttade till när han hade gjort klar sin skola i Italien, som han blev upplärd. Han fick lära sig att sy och inte minst designa kläder och mode. Balenciaga var ett av de modehus som Valentino blev upplärd i, hans hårda arbete och intresse för modet gjorde att han blev uppmärksammad bland lärlingarna i Paris. För det var just i modehuvudstaden Paris som hans verkliga arbete började. Där fick han börja designa och sy kläder på allvar. Erfarenheter som han senare tog med sig hem till Italien. Väl på plats i Rom öppnade han senare upp sitt eget modehus. Det krävde hårt arbete och inte minst ekonomiskt stöd. Det var Valentinos pappa som bidrog med det ekonomiska för att dra igång hela klädmärket. Många år senare fram till idag har Valentino åtnjutit stor succé och klädmärket är idag välkänt över hela världen. Modehuset Valentino har över 250 egna butiker och säljs därutöver genom exklusiva varuhus i många storstäder. Chefsdesigner är Pier Paolo Piccioli och huvudkontoret ligger i Milano. Men den kreativa delen har Valentino förlagt till Rom. Där utvecklas nya kollektioner och inte minst själva designen.

Tidlös design till dig

Att klädmärket Valentino är populärt kan man inte ta fel på när man tittar på alla de kända personer som har burit hans kreationer. Bland några av de kändisar som kan nämnas är Hennes kungliga höghet Prinsessan Madeleine, Jennifer Lopez, Elizabeth Taylor och många fler. Givetvis har de kända namnen bidraget till att klädmärket har fått internationell uppmärksamhet. En Valentino väska är en skapelse som vilar på urban, trendig design. Uttrycket passar kvinnor i alla åldrar och dessutom många olika klädstilar. Om du behöver en ny väska kan du lugnt räkna med en Valentino, det kan helt enkelt sällan bli fel. Diskreta färger som skapar en innovativ berättelse med olika former eller en färgklick som lyfter en entonig look med en lekfull kontrast, oavsett vad du är ute efter kan du hitta en Valentino väska som förmodligen blir din nya favorit i garderoben. Shoppa loss i lugn och ro på nätet. Här blir du inte jäktad av andra kunder som tränger sig före i kön. Du kan ta den tid du vill på att hitta en ny väska. Varför inte jämföra olika typer av modeller och sedan bestämma dig för vilken som blir bäst?

filter (1)
Rea   Premium brands  

0 resultat

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.