Gratis returer t.o.m 16 Jan, 2023 l Beställ innan 18 Dec för leverans innan Jul
Beställ julklappar innan 18/12
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

Gratis retur fram till den 16 januari 2023

Back

Solglasogon från Tom Ford

Tom Ford solglasögon finns i en hel uppsjö av olika modeller och färger. Här på Miinto har vi ett stort urval av Tom Ford solglasögon, så om du är ute efter ett par nya solglasögon inför kommande säsong kan du enkelt scrolla ner här på sidan. Genom att skrolla ner på sidan blir du presenterad för hela vårt utbud av Tom Ford solglasögon på en och samma sida. Det är ett perfekt val för dig som vill bli inspirerad av nya modeller och färger som du kanske annars inte hade tänkt på att titta närmare på. 

Om du å andra sidan vet precis vilken modell du är ute efter kan du enkelt använda vår smarta sökfunktion här på sidan när du letar efter dina nya Tom Ford solglasögon. Du kan enkelt välja en specifik färg eller en prisnivå som passar din budget. Det väljer enkelt ett övre och ett undre pris som matchar din budget, sedan sorterar sig sidan automatiskt och du blir endast presenterat för det modeller som matchar dina val. Det gör att din shopping blir effektiv och inte minst sagt rolig eftersom att du endast behöver titta på modeller som är intresserad av. 

Shoppa Tom Ford solglasögon på Miinto

Har du svårt att välja vilka solglasögon du ska köpa kommer här några tips. Att använda solglasögon är viktigt eftersom att det både skyddar ditt ansikte och dina ögon mot solens strålar. När stolen står högst på himlen under sommaren är strålarna extra starka och det är extra viktigt att använda ett par solglasögon. Om du vill vara säker på att du inte får in några solstrålar i ögonen kan du med fördel välja ett par större solglasögon.  

Ett par större solglasögon är även coola tillsammans med en urban outfit. Om du istället vill köra på en mer klassisk stil kan välja de klassiska pilot-solglasögonen eller ett par mindre solglasögon som framstår mer diskreta.  

Det kan även vara svårt att välja vilken färg man ska ha på sina solglasögon och i förhållande till färg kan man tänka så här... Om du ofta går med kläder i färgsprakande färger och i olika mönster kan ett par solglasögon i mer diskreta färger vara ett bra alternativ eftersom du då kan vara säker på att färgerna inte kommer att skära sig.  

Går du däremot ofta har outfits i neutrala färger såsom svart, vitt eller beige kan det vara en cool detalj att välja ett par solglasögon i en framträdande färg för att bryta av. Genom att bryta av din enfärgade outfit med ett par färgglada solglasögon kan du skapa en cool kontrast. 

Välj efter stil och smak

Det bästa med att shoppa Tom Ford solglasögon här hos oss på Miinto är att du kan shoppa i din egen takt. Du behöver helt enkelt inte ta hänsyn till andra kunder i butiken eftersom det bara är du här. När du väl har hittat en modell som du tycker om kan du enkelt klicka på bilden och får då upp mer information om tillverkningsmaterial, tillgängliga färger och pris. 

När du har bestämt dig för vilken modell du vill ha, eller eventuellt vilka modeller du vill ha, kan du enkelt klicka hem dina nya produkter. Vi på Miinto sköter resten och lovar att skicka dina nya Tom Ford glasögon fortare än kvickt.

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

304 resultat

  • 1
  • 2
  • 4

Sida 1 av 4

Nästa
  • 1
  • 2
  • 4

Sida 1 av 4