Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 999.- l Fri retur till den 16 januari 2023
Fri retur till den 16 januari 2023
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

Gratis retur fram till den 16 januari 2023

Hemsida Dam Väskor
Back

Svarta väskor

På denna sida hittar du alla våra svarta väskor. Det är en sida med blandade väskor från alla våra märken som producerar väskor. På så vis kan du hitta väskor från märken som du kanske tidigare inte har tänkt på. Scrolla ner och bli inspirerad. En svart väska är enkelt att komplettera in i garderoben eftersom den passar till plagg i alla andra färger.

Välj bland en uppsjö av märken

Vi erbjuder ett stort sortiment med väskor från alla möjlig märken som Philipp Plein, Moncler, Max Mara Weekend, Bally och många fler. Varför inte prova på ett nytt märke? Här har du chansen att prova på nytt och spännande. En väska är en av de viktigaste accessoarerna och kan binda ihop en hel outfit. På grund av detta anses ofta väskan som ett av de viktigaste nyckelplaggen i garderoben. 

Du har kanske ett par byxor och en blus om inte helt matchar varandra men med rätt väska kan du binda ihop plaggen i en stilfull kontrast med en mjuk övergång. På grund av detta är väskan viktig när man ska styla en outfit och inte minst för att kunna förvara de saker man behöver ha med sig. 

Men när allt kommer omkring är svarta väskor inte längre en praktisk sak som används för att kunna bära med sig viktiga saker. En del väskor fungerar givetvis på det sättet, men i de flesta tillfälle är det estetiska värdet högre. Svarta väskor är av allt att döma modeaccessoarer som utstrålar kvinnlighet, urbanism och allt efter vilket märke du väljer kan du skapa precis den outfit du vill ha. 

Stort sortiment med många alternativ för dig

Vårt stora sortiment på Miinto erbjuder både stora väskor som kan passa bra till kontoret som du exempelvis bär med dig en pärm, bärbar dator eller något annat varje dag. En mindre väska passar bra till festligare tillfällen på stan. Där man kanske bara behöver ha med sig några få saker. Behöver du en större väska eller en mindre – kanske rent av både och? Ta och botanisera runt bland våra väskor så blir du presenterad för många olika valmöjligheter. Skulle det bli två väskor lovar vi att inte skvallra. 

Du kan alltid få mer information om en svart väska eller vilket som helst annat klädesplagg genom att klicka på det. Du kan även sortera accessoarerna efter pris, storlek, färg etc. genom att använda menyn ovanför sökresultaten. Här hos oss är det både avslappnande och roligt att shoppa. Om det finns något som du undrar över kan du alltid kontakta oss, vi finns nära till hands och kan hjälpa dig med alla dina frågor. 

Klicka hem en svart väska – vi ordnar allt åt dig

När du väl har bestämt dig för den vara du vill ha, klickar du enkelt hem den. Sen kan du luta dig tillbaka igen. Vi tar nämligen hand om resten och skickar varorna till dig snabbare än kvickt – enklare än så kan det knappast bli. 

Nu när du ändå är här kan vi berätta att vi har många andra produkter förutom väskor. Vårt sortiment består av klänningar, kjolar, byxor, kappor, jackor och mycket mer. Så varför inte ta en runda runt på sidan och kolla in vad vi kan erbjuda, nu när du ändå är här. 

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

13988 resultat

Sida 1 av 140

Nästa

Sida 1 av 140