Fantastiskt urval från över 3.000 märken | Fri frakt vid köp över 499,- och fria returer
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Väskor
Back

Väskor från Chloé

Gaby Aghion är grundaren av modehuset Chloé och på denna sidan hittar du vårt sortiment av Chloé väskor i olika färger och modeller. Franska Paris är staden som många förknippar med högklassigt mode och inte minst där många nya trender skapas. Det är ofta på de stora modeshowerna i staden som nya kollektioner visas upp för allra första gången för allmänheten. Det är dessutom några av världens största modeller som visar upp modet i Paris. 

Mode på Miinto till dig

Fransk innovation och tradition kombineras med internationella trender i huvudstaden, det som inom modevärlden kallas modets högkvarter, vilket självfallet är Paris. Kunnigheten och skickligheten inom mode i staden har med all säkerhet varit en av anledningarna till att staden huserar så otroligt många modehus. 

Chloé är ett av dessa och startades upp 1954 som ett prismässigt alternativ till högklassigt mode. Även om priset kanske kan tyckas mer eller mindre överkomligt, är designen desto mer prestigefull. Namnet på modehuset kommer lite otippat inte från designern själv. Aghion tyckte nämligen inte att hennes eget namn passade som namnet på ett modehus. Hon beslöt sig i stället för att låna en av hennes väninnors namn, när hon skulle namnge sitt stora livsverk.

Shoppa Chloé väskor på Miinto

När du shoppar kläder  eller accessoarer som en väska från Chloé kan du alltså vara säker på att du får högklassigt mode till ett bra pris. Eftersom kvaliteten är hög kan du lugnt räkna med att kunna bära dina nya favorit i lång tid framöver. Det är inte bara bra för plånbokens på lång sikt, utan även för miljön. 

Genom att handla kläder som håller längre bidrar du till att minska massproduktionen och gör därmed ett klimatsmart val, som både gynnar mänskligheten såväl som planeten. Och med nya fräscha saker till din garderob från Chloé kan du vara säker på att du är redo för kommande säsong oavsett om det är vinter, sommar, vår eller höst. En stilren och avskalad design tilltalar många hjärtan i Skandinavien, något som med all säkerhet bidragit till Chloé stora succé just här. 

Design som tilltalar oss i Skandinavien

Kollektionerna från Chloé består av kläder, accessoarer och parfym i sann parisisk ära, och här hittar du vårt urval av väskor från Chloé. Om du är ute efter en specifik färg kan du enkelt filtrera sidan efter dina val. Välj den färg du vill ha och vips är allt annat bortsorterat. Det gör shoppingen enkel och rolig. 

Tänk dessutom på att du kan shoppa precis var och när du vill. Vi har nämligen alltid öppet och du når oss från alla dina enheter. Det gör att det blir enkelt att plocka upp din mobiltelefon när du åker kollektivtrafik eller tar dig lite egentid hemma på soffan med din surfplatta. 

Du klickar enkelt hem din nya Chloé väska, resten sköter vi. Du behöver bara vänta på att ta emot din produkt och vi skickar fortare än kvickt. Vilket gör att du med fördel både kan shoppa presenter till personer du tycker om eller kläder och accessoarer till dig själv, utan att ens behöva lämna hemmet. Det kan närmast inte bli enklare att shoppa. 

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

314 resultat

  • 1
  • 2
  • 4

Sida 1 av 4

Nästa
  • 1
  • 2
  • 4

Sida 1 av 4