Fantastiskt urval från över 3.000 märken | Fri frakt vid köp över 499,- och fria returer
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Väskor
Back

Väskor från Prada

Många skulle kanske beskriva en hel sida med bara Prada väskor som himmelriket, men här på Miinto är det ett faktum. Du kan helt enkelt bara scrolla ner här på sidan och då blir du presenterad för hela vårt sortiment med väskor från Prada. Det gör det enkelt och roligt att shoppa, eftersom du slipper klicka dig hit och dit mellan olika sidor för att hitta just en sådan väska som du letar efter. Ibland är det även roligt att bli överraskad och inspirerad och det är precis det som är meningen med att samla alla Prada väskor på en och samma sida. 

Vet du exakt vad du är ute efter så kan du använda menyn här nedan. Du kan exempelvis välja en specifik färg eller ställa in ett undre och övre pris. Du kommer sedan endast att bli presenterad för kläder och accessoarer som stämmer överens med dina kriterier i förhållande till färg, pris och eller storlek. När du sedan har hittat det du söker kan du enkelt klicka på bilden och få mer information om tillverkningsmaterial, färgval och liknande. 

En väska från Prada lyfter din stil till nya höjder

Prada är ett av världens främsta modehus och det bör givetvis tas med i beräkningen när man tittar på priset på kläder och accessoarer, som väskor från Prada. Men kom ihåg att kläderna är tillverkade av kvalitetsmaterial vilket gör dem hållbara i många år. Det är miljövänligt eftersom man på så vis bidrar till att minska nyproduktionen av kläder och accessoarer på världsplan. 

Modehuset Prada kommer från den Italienska staden som beskrivs som landets huvudstad inom mode, givetvis är det Milano vi tänker på. 1913 öppnades modehuset Prada och sedan dess har det hänt en hel del. I dag hittar man kläder, accessoarer, skor och väskor från Parada över hela världen. 

Ofta finns delar av kollektionerna representerade i egna butiker på förnäma adresser eller i de exklusivaste varuhusen man kan hitta runt om i världen. Just modehuset Prada är inte bara ett av världens exklusivaste, utan även ett av de största. Dess logotyp har blivit något av en statussymbol. Men till en början inriktade modehuset sig endast på att producera skinn- och lädervaror. I dag består kollektionerna av alla typer av skor, byxor, tröjor, accessoarer, ytterkläder, underkläder och väskor från Prada. Det gör att valfriheten är stor. 

Shoppa kläder i hög kvalité här på Miinto – när det passar dig

Kvalitén på klädesplaggen är som sagt mycket hög inte minst genom den precisa design, där snitt och form utgör en elegant bas och färg blir pricken över i:et. Att allt sedan förpackas i en exklusiv kontrast där urbana vibbar blandas med modetrender direkt från catwalken gör Prada till en succé inom modevärlden. Om du är på jakt efter en Prada väska kan det vara en av dina bästa investeringar. En väska kan lyfta din garderob och fungera som en bro mellan olika klädesplagg. 

Varför inte satsa på en ny väska som låter dig synas och samtidigt är praktisk. Med en Prada väska kan det aldrig bli fel och möjligheterna för att använda väskan blir på grund av detta många. Du kanske behöver ha en ny väska som du kan använda när du går till arbetet. Eller är det en väska som du kan ha med dig när du går ut och har trevligt med dina vänner på stan? Oavsett vad du är ute efter hittar du ett stort sortiment här hos oss på Miinto. 

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

81 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1