Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

SKINNJACKOR TILL HERR

Skinnjackor för män är inte bara en klädesartikel, de är en stilikon. De ger ett starkt och modigt uttryck och kan ta vilken outfit som helst till nästa nivå. De har varit en del av herrmodet i årtionden och fortsätter att vara en populär garderobsdel.


En djupdykning i skinnjackornas värld


Skinnjackor för män kommer i många olika stilar, från bikerjackor till bomberjackor, varje med sina unika egenskaper. Bikerjackan har sin historia inom motorcykelkulturen och är känd för sin robusta konstruktion, asymmetriska dragkedja och breda slag. Bomberjackan å andra sidan, med sina mjuka linjer och ribbade manschetter, har sitt ursprung inom militären men har sedan blivit ett populärt modeval.


Mer än bara en jacka


Det finns något speciellt med skinnjackor - de erbjuder mer än bara skydd mot elementen. En skinnjacka kan utstråla attityd, personlighet och självförtroende. Den kan också vara ett sätt att uttrycka din individuella stil eller gruppidentitet.


Hur man stylar din skinnjacka


Att bära en skinnjacka handlar om balans. Eftersom det är ett så starkt plagg bör resten av din outfit vara mer nedtonad för att låta jackan ta centrum. Kombinera den med jeans eller chinos för en avslappnad look, eller klä upp den med svarta byxor och en skjorta för en mer sofistikerad känsla. Tänk på att hålla färgerna neutrala - svart, vitt, grått och jordtoner fungerar bäst.


Välja rätt skinnjacka


När du väljer en skinnjacka bör du tänka på vilken stil som passar dig bäst. Är du mer av en biker eller föredrar du bomber-stilen? Tänk också på vilken färg som passar bäst till din garderob. Svart är det mest klassiska valet, men brunt kan ge ett mjukare intryck. Slutligen bör jackan sitta bra – den ska inte vara för tajt eller för lös.


Skötsel av din skinnjacka


En skinnjacka är en investering och med rätt vård kan den hålla i många år. Rengör den regelbundet med en fuktig trasa och använd läderbalsam för att hålla skinnet mjukt och smidigt. Undvik att utsätta jackan för extrem värme eller kyla, eftersom det kan orsaka sprickor i skinnet.


Upptäck Miintos sortiment av skinnjackor


På Miinto hittar du ett stort urval av märkesvaror inom herrmodet, inklusive ett brett sortiment av skinnjackor. Vi erbjuder allt från klassiska svarta bikerjackor till moderna bomberjackor i olika nyanser. Oavsett vad du söker kommer du att hitta något som passar din stil och budget hos oss. Utforska vårt sortiment idag och hitta din nya favoritjacka!

Sida 1 Av 7

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.