Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

VINTERJACKOR TILL HERR

Vinterjackan ska väljas ut efter personligt tycke och smak, då den med största sannolikhet kommer att bäras dagligen under månader – kanske flertalet år – i sträck. På miinto.se har vi nedan samlat allt från klassiska vinterjackor till de senaste trenderna online med hjälp av Sveriges ledande butiker. För att motstå den oberäkneliga svenska vintern rekommenderas en jacka som kan motstå så väl regn, blåst och slask som snö och rå kyla. För att inte tröttna på vinterjackan rekommenderas det starkt att variera looken med trendiga accessoarer eller varma boots i härliga färger.

Nedan hittar du vinterjackor i olika modeller, färger, material och former – i prisklasser som passar just dig. Viktigast av allt är att du väljer en vinterjacka som passar din livsstil och som du trivs i – en bekväm vinterjacka klär dig bäst! Oavsett om du är på jakt efter en praktisk skidjacka, en varm dunjacka eller en klassisk fodrar vinterrock så hittar du det på sidorna nedan. Har du ett aktivt friluftsliv eller spenderar en hel del tid med barnen utomhus rekommenderas en kort, men varm och funktionell vinterjacka så att du kan röra dig fritt.

Om du bor långt norrut, eller går klädd i skjorta och kostym till vardag är en längre, stilren vinterjacka att föredra som värmer ner om benen. Kika runt bland vinterjackorna nedan, och hitta din nya favorit oavsett om du letar efter en klassisk, tidlös längre vinterjacka eller en kortare modell med mycket detaljer på. Vinterjackor från världens ledande varumärken Med hjälp av Sveriges ledande mode butiker har vi på miinto.se samlat ett av marknadens bredaste utbud av vinterjackor online.

Vi erbjuder vinterjackor och vinterkappor till friluftspappan eller den moderiktiga mannen från varumärken som Marin Alpin, Brixtol, 2117 of Sweden, Geographical Norway och många fler. I vårt breda urval hittar herrjackor i olika modeller, färger och material – kontinuerligt uppdaterat efter de senaste trenderna inom mode världen!

Sida 1 Av 24

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.