Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

DEKORATION SOM SÄTTER PERSONLIG PRÄGEL PÅ HEMMET

Nyckeln till att kunna känna ro och trivas i ett hem, är de små detaljerna som skapar ett personligt drömhem. Du kan med fördel mixa olika stilar i ett och samma rum, eller hålla dig till en viss typ av inredning. De senaste trenderna har uppvisat enkla, stilrena och tidlösa inredningsdetaljer i material som silver, koppar och marmor. Med hjälp av Sveriges ledande inredningsbutiker, har vi samlat ett brett utbud av detaljer och inredning på nätet till just ditt hem. På sidorna nedan hittar du heminredning från både svenska och internationella varumärken som Ombonat , Day Home, Kort Kartellet, Cozy Room, Madam Stoltz, Markslöjd, ByKrohn och många fler. Oavsett om du tycker om en lantlig inredning, skepparstil, en shabby chic inredning eller enkla, råa detaljer så hittar du garanterat något som faller dig i smaken nedan. Att mixa mysiga kuddar med råa detaljer som krukor i keramik eller produkter tillverkade av marmor är både tidlöst och skapar enkelt en personlig prägel. Att köra en enkel lantlig stil i hemmet skapar en stilren och mysig atmosfär. Viktigast av allt är att du väljer detaljer som skapar ett trivsamt hem!

Allt från annorlunda krokar till stilrena förvaringskorgar


På sidorna nedan hittar du all tänkbar inredning – underlätta letande genom att sortera urvalet på varumärke, färg eller prisklass. Oavsett om du är på jakt efter små förvaringsaskar som kan användas till förvaring av ringar, örhänge, bomullspads eller till kryddorna i köket eller om du behöver en stor förvaringskorg till tidningar, ved, filtar eller tv-spel så hittar du det på sidorna nedan. Enkla och roliga inredningsdetaljer som en krok i form av ett vilt djur eller små stenar med fina ord på sätter enkelt en personlig prägel på rummet. Du hittar även plakat och bilder med olika motiv – allt från fina kortmotiv till tänkvärda texter och mycket mer med möjlighet för att välja färg på motivet samt ram som passar just ditt hem. Många detaljer kan mixa och matchas fritt, det är endast din personliga smak som styr och sätter gränser. Du hittar bland annat fat och brickor som kan användas till allt från att förvara kryddor på till att ha som enkel detalj eller ljusfat. Välj inredningsdetaljer som får dig att trivas i hemmet och matcha med härliga lampor , mysiga kuddar eller fina krukor. Spana in utbudet nedan och låt dig inspireras!

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.