Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Balmain

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

BALMAIN

När man pratar om mode förs tankarna allt som oftast till världens modehuvudstad Paris. Det är just i Paris som många av världens modeskapare har börjat deras karriärer och inte minst stiftat deras första och största modehus. Stadens vackra läge vid kanalen Saint med Notre Dame på den lilla ön i mitten eller de vackra, smala stråken med franska fasader är kanske allihop aspekter i harmoni som har gett modeskaparna deras inspiration. Balmain är förstklassigt mode och här på sidan hittar du allt du kan tänka dig. Är du på utkik efter inspiration har du kommit helt rätt. Här finns kläder som kan länka samman din garderob på de mest fantastiska vis. Klänning, blus, tröja eller någon typ av accessoar spelar mindre roll det är de vackra snitten och inte minst den utformande stilrenheten som skapar ett elegant och modernt ungdomligt uttryck så som är förunnat.


Parisisk harmoni sedan 1945


Pierre Balmain startade 1945 modehuset Balmain. Och det har varit en stor framgångsrik historia ända sedan tidernas morgon. Pierre kom själv från sydöstra Frankrike men åkte tidigt till Paris för att söka lycka och kanske inspiration till sin designtalang. Hans utmärkande drag kan bland annat nämnas vara elegansen i hans design. Att skapa elegans med enkla uttryck där enkelheten får komma till tals i en harmoni med både form och färg är kanske något av det svåraste en designer kan ge sig i kast med - något de flesta menar att Balmain gör till fullo. Elegansen i klädesplaggen kommer till uttryck inte minst genom den skärning som kläderna yttrar. Dessutom finns det en finess i att kunna göra färgsprakande kläder eleganta endast genom designens uttryck. Att genom design bära upp en färgstark tröja är så mycket svårare, än på många andra sätt. Balmain själv uttryckte designen som arkitekturen av rörelse och det kanske stämmer bra med tanke på att hans kläder alltid gör stor slående entré på modescenerna. Hitta ett brett utbud av Balmain t-shirt och Balmain tröjor för herr. Din garderob kan vara full av kläder men med Balmain kan du lyfta elegansen och inte minst stilfullheten i en outfit och få den att passa till i princip vilken tillställning som helst. Se vårt utbud av Balmain T-shirt för dam. Du kan givetvis använda kläderna på det sätt som du vill och här har du chans att låta ditt inre komma till uttryck. Vi väljer ofta ut hur vi vill porträttera oss genom kläderna. Därför har modet och modets trender blivit allt viktigare för klädentusiaster runt om i världen, inte minst här hemma.


En resa genom tid och rum


Om Balmain tilltalar dig kan du sannolikt hitta mycket hos Versace. Hela världen är som en solfjäder där du själv kan välja vilka plagg och stilar som du vill prova på att kombinera. Låt inte din fantasi sätta gränser låt den få blomma ut och ta dig med på en resa genom tid och rum. Det bästa med att handla på internet är inte bara att du får kläderna hemskickade och slipper släpa runt på påsar genom halva stan. Det är lättillgängligheten. Shoppa när och var du vill och bry dig inte om en massa olika öppettider som butikerna på stan har. Här shoppar du när det passar dig och inga öppettider finns det att ta hänsyn till.


Skapa nya uttryck i din garderob med Balmain


Den nyaste trenden inom mode är att skapa en exklusiv streetstyle. Genom att blanda olika typer av exklusiva plagg, accessoarer och skor från olika modehus kan du skapa ett avslappnat uttryck med en elegant touch. Dagens trender bygger på att skapa större eller mindre kontraster och det kan du göra på många olika sätt – det är bara fantasin som sätter gränser. Med Balmain får du kläder såsom t-shirts, byxor, tröjor, jackor och tjocktröjor i många olika färger och modeller. Samtidigt hittar du många accessoarer och skor i en helt uppsjö av modeller.

Blanda gärna olika typer av stilar och skapa ett personligt uttryck med Balmain. Tänk dig att ett par exklusiva kostymbyxor, de känns kanske lite för uppklädda att använda till vardags. Men genom att kombinera dem med ett par coola trainers kan du skapa ett avslappnat och coolt uttryck som får dig att stråla oavsett om du är på jobbet, i skolan eller ute på stan i gott sällskap av vänner och bekanta. På samma sätt kan du blanda och kombinera olika storlekar. Lek med kontrasterna genom att kombinera slimmat med överdimensionerat.

Du kan dessutom skapa coola kontraster genom att kombinera olika typer av material, det ger urbana vibbar och lyfter hela din outfit. Tänk dig att läder, stickat och bomull gärna får blandas på olika sätt. Om du dessutom väljer plagg i olika mönster och färger är du i mål med din outfit.


Smidig och rolig shoppingupplevelse på Miinto


Att bygga en garderob kräver självfallet lite tid. Det är inget man gör i en handvändning. Man behöver tid och en massa shopping för att kunna hitta plagg, accessoarer och skor som passar ihop och gör det möjligt att skapa unika och personliga outfits. Viktigast av allt är kanske att hitta unika plagg som sticker ut och det kan du enkelt göra med Balmain.

Vi på Miinto älskar kläder och kan inte få nog av modehus, klädmärken, snygga accessoarer och allt annat som du kan fylla din garderob där hemma med. Men vi vet att vårt sortiment är så stort att det kan kännas som en omöjlig uppgift att gå igenom hela. Vet du vad du är ute efter har du kommit till rätt sida. Här har du nämligen en smart sökfunktion som gör att du enkelt kan välja en favoritfärg eller en specifikt storlek.

När du har gjort dina val, sorterar sidan sig automatiskt och presenterar dig endast för kläder, skor och accessoarer från Balmain som du verkligen är intresserad av. Det gör shoppingen smidig och mer effektiv. Om du å andra sidan bara vill kolla runt och låta dig inspireras kan du enkelt skrolla ner och få en tydlig överblick över hela sortimentet.

Du behöver aldrig känna dig stressad när du shoppar Balmain här hos oss på Miinto. Shoppa loss i din egen takt, vi stänger aldrig så du har gott om tid på dig att välja och vraka bland vårt stora sortiment. När du har valt dina nya favoriter kan du bara luta dig tillbaka och vänta på leverans. Och vi lovar att skicka dina nya produkter fortare än kvickt.


Hitta nya favoriter på Miinto redan idag


Det bästa med att shoppa online är att man kan shoppa i sin egen takt utan att behöva känna sig stressad av öppettider, parkeringsbiljetter som går ut eller regn och rusk. Här på Miinto kan du nämligen shoppa från soffan i vardagsrummet och inte nog med det, du når oss i själva verket från alla dina enheter såsom din mobiltelefon, surfplatta och dator. Samtidigt har vi alltid öppet och det ger dig som kund en mycket stor valfrihet att shoppa precis när det passar dig.

På samma sätt har online shoppingen blivit så populär på grund av att shopping upplevelsen blir så smidig på internet. Du kan enkelt få en översikt över det stora sortimentet med Baum und Pferdgarten här på Miinto genom att skrolla ner här på sidan. När du bara skrollar ner är alla produkter osorterade och det är ett perfekt sätta att “kika runt” och bli inspirerad av kläder, accessoarer och skor som du annars kanske inte hade tittat närmare på. Vi har samlat hela sortimentet från Baum und Pferdgarten på en och samma sida vilket gör det enkelt för dig att skapa en överblick.

Om du istället vill effektivisera shoppingen kan du välja att använda sökfunktionen här nedan. Du kan välja en favoritfärg eller en specifik storlek, sedan sorterar sidan sig automatiskt efter dina val. Du blir med andra ord bara presenterad för produkter som du verkligen är intresserad av och det underlättar shoppingen, särskilt när sortimentet är så stort som här på Miinto.


Skapa en helt ny garderob med Baum und Pferdgarten


Om du vill skapa nya möjligheter i din garderob och kanske fräscha upp din klädstil lite grann kan du enkelt bygga din garderob med kläder och accessoarer från Baum und Pferdgarten. Här får du ett färgrikt sortiment och stilrena kläder som lyfter din outfit till nya höjder. Det kan vara svårt att veta hur man ska tänka när man ska fräscha upp garderoben, men ett bra tips är att tänka på vad du har i garderoben redan idag. Genom att göra smarta val när det kommer till nya inköp kan du göra din garderob större.

Om du redan har mycket färgglada kläder kan det vara svårt att kombinera dessa om du väljer andra färgglada kläder. Du som har en hel uppsjö av unika plagg kan tänka på samma sätt, och det är att välja neutrala toner och färger. Dessa är nämligen enklare att kombinera med starkare färger och det ger dig fler möjligheter. Har du å andra sidan många kläder, accessoarer och skor i neutrala färger kan det vara en idé att satsa på något mer färgglatt. Genom att sätta en färgglad touch på din outfit skapar du energi och urbana vibbar.

Fyll upp garderoben med nya favoriter från Baum und Pferdgarten och se din garderob växa. Skapa möjligheter som gör att du kan uttrycka din personlighet och unika identitet genom din klädstil. Här på Miinto har vi alltid öppet så du kan shoppa loss precis när som helst och dessutom kan du shoppa var du vill eftersom du når oss från alla dina enheter. När du väl är färdig kan du luta dig tillbaka och vänta på leverans och vi lovar att skicka fortare än kvickt.

Ta bort alla filter

Balmain

Sida 1 Av 61

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.