Världens bästa modebutiker på ett ställe
Världens bästa modebutiker på ett ställe
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Balmain

När man pratar om mode förs tankarna allt som oftast till världens modehuvudstad Paris. Det är just i Paris som många av världens modeskapare har börjat deras karriärer och inte minst stiftat deras första och största modehus. Stadens vackra läge vid kanalen Saint med Notre Dame på den lilla ön i mitten eller de vackra, smala stråken med franska fasader är kanske allihop aspekter i harmoni som har gett modeskaparna deras inspiration. Balmain är förstklassigt mode och här på sidan hittar du allt du kan tänka dig. Är du på utkik efter inspiration har du kommit helt rätt. Här finns kläder som kan länka samman din garderob på de mest fantastiska vis. Klänning, blus, tröja eller någon typ av accessoar spelar mindre roll det är de vackra snitten och inte minst den utformande stilrenheten som skapar ett elegant och modernt ungdomligt uttryck så som är förunnat.

Parisisk harmoni sedan 1945

Pierre Balmain startade 1945 modehuset Balmain. Och det har varit en stor framgångsrik historia ända sedan tidernas morgon. Pierre kom själv från sydöstra Frankrike men åkte tidigt till Paris för att söka lycka och kanske inspiration till sin designtalang. Hans utmärkande drag kan bland annat nämnas vara elegansen i hans design. Att skapa elegans med enkla uttryck där enkelheten får komma till tals i en harmoni med både form och färg är kanske något av det svåraste en designer kan ge sig i kast med - något de flesta menar att Balmain gör till fullo. Elegansen i klädesplaggen kommer till uttryck inte minst genom den skärning som kläderna yttrar. Dessutom finns det en finess i att kunna göra färgsprakande kläder eleganta endast genom designens uttryck. Att genom design bära upp en färgstark tröja är så mycket svårare, än på många andra sätt. Balmain själv uttryckte designen som arkitekturen av rörelse och det kanske stämmer bra med tanke på att hans kläder alltid gör stor slående entré på modescenerna. Hitta ett brett utbud av Balmain t-shirt och Balmain tröjor för herr. Din garderob kan vara full av kläder men med Balmain kan du lyfta elegansen och inte minst stilfullheten i en outfit och få den att passa till i princip vilken tillställning som helst. Se vårt utbud av Balmain T-shirt för dam. Du kan givetvis använda kläderna på det sätt som du vill och här har du chans att låta ditt inre komma till uttryck. Vi väljer ofta ut hur vi vill porträttera oss genom kläderna. Därför har modet och modets trender blivit allt viktigare för klädentusiaster runt om i världen, inte minst här hemma.

En resa genom tid och rum

Om Balmain tilltalar dig kan du sannolikt hitta mycket hos Versace. Hela världen är som en solfjäder där du själv kan välja vilka plagg och stilar som du vill prova på att kombinera. Låt inte din fantasi sätta gränser låt den få blomma ut och ta dig med på en resa genom tid och rum. Det bästa med att handla på internet är inte bara att du får kläderna hemskickade och slipper släpa runt på påsar genom halva stan. Det är lättillgängligheten. Shoppa när och var du vill och bry dig inte om en massa olika öppettider som butikerna på stan har. Här shoppar du när det passar dig och inga öppettider finns det att ta hänsyn till.

filter

2925 resultat

Sida 1 av 30

Nästa

Sida 1 av 30