Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

CHLOÉ

Chloé har blivit märkets egen logotyp och pryder både bälten och väskor på ett mycket fint sätt, ett diskret sätt att sätta ett märke på en vacker design. Här hos oss hittar du ett stort och välsorterat utbud med kläder från Chloé. Varför inte ta klivet in i modevärlden och få lite nya intryck. Behöver garderoben rustas upp med lite nykomlingar så är du inne på rätt spår, här har du nämligen alla möjligheter att hitta favoriter. Utforska även sortimentet från See by Chloé


Låt din garderob växa tillsammans med dig


Det bästa är att många kläder från Chloé kan kombineras med det du har i din garderob redan idag. På det viset gör du inte bara din garderob större med de plagg du köper, du skapar faktiskt större förutsättningar för din befintliga garderob också. Kläder från Chloé representerar inte bara elegans på ett mycket exklusivt sätt. Det finns även en finess i den stilrenhet som märket i sig själv utstrålar.

Gaby Aghion skapade Chloé och det är genom henne märket har vunnit så stor framgång över i princip hela världen. Att kunna skapa mode handlar kanske inte enbart om att göra kläder som ser eleganta ut, utan även om att kläderna ska framhäva varje kvinnas naturliga former och inte minst låta varje unik individ få uttrycka sin personliga stil. Där kläderna lyfter upp de bästa på ett vacker och mindre framträdande sätt.

Modehuset skapade 1952 och har sedan dess blivit mycket framgångsrikt. Och tittar man på de vackra kollektionerna av moderna kläder, accessoarer och parfymer så är det kanske inte så konstigt att märket har blivit framgångsrikt. Produkterna har inte minst burits av framgångsrika personer genom tiderna och detsamma gäller än idag till mångt och mycket. Något som gjort att kvalité alltid har varit ett fokusområde sidoställt jämte designen.


Lyxiga kläder efter måttbeställning är ett minne blott


Både Karl Lagerfeld och Stella McCartney har båda tagit anställning och arbetat för Chloé. Och att klädmärket har en starkt ställningen inom modevärlden är det ingen som tvivlar på. Idén till klädmärket kommer från skaparen Gaby som såg sin chans att skapa modekläder till kvinnor i olika storlekar. På den tiden fanns ofta endas lyxiga modekläder att köpa efter måttbeställning, något som gjorde plaggen dyra.

Gabys idé var att skapa lyxiga kläder i färdigsydda storlekar som kunde köpas direkt i butik. På det viset kunder priserna också ligga på nivåer som gjorde att gemene kvinnor kunde få råd med kläderna. Något som ledde till en stor succé i Frankrike och idag har spritt sig över hela världen inte minst till Sverige. Ett annat exempel på franskt mode är Saint Laurent, eller varför inte ta en titt på våra andra populära märkeskläder.

Här på sidan hittar du alla våra kläder från Chloé och du kan välja och vraka bland allt du har lust till att titta på. När du har bestämt dig för vad du vill ha klickar du enkelt hem plaggen. Sedan får du dem hem till dig i en rasande fart. Lyxigare kan det knappast bli.

Ta en liten stund för dig själv. Du kanske sitter vid din surfplatta eller mobiltelefon, oavsett vad spelar det ingen roll vi finns där du finns och har öppet när du vill shoppa loss. Här behöver du inte tänka på regnjacka när du ska gå på stan.


Vi på Miinto tycker att det ska vara enkelt och roligt att shoppa


Om du vill shoppa kläder från Chloé här på Miinto får du ett stort utbud att välja från som består av kläder, accessoarer och skor i oändliga former och modeller. Chloé är ett bra märke om du vill bygga en stor garderob med många olika typer av möjligheter. En riktigt bra garderob består av en bas med neutrala och färgglada kläder som kan kombineras på olika sätt. Man behöver kläder för skola, arbete, utekvällar med vännerna och vid en massa andra olika tillfällen som kan vara mer eller mindre högtidliga.

Och för att kunna skapa en riktigt coola och trendiga outfits, som representerar dig från din bästa sida, behöver du givetvis en hel del kläder som kan matchas och mixas på olika sätt. Oavsett om det är sommar, vår, vinter eller höst är det oftast genom kläderna som din personliga identitet kan komma till uttryck. Genom att välja olika typer av plagg i olika stilar kan du skapa en personlig och unik stil.


Trender från Chloé till din garderob redan idag


Dagens trender handlar mycket om kontraster. Tänk dig att mixa och matcha olika typer av stilar som traditionellt sett inte har kombinerats tidigare. En kostymbyxa eller en kavaj behöver inte bara hänga i garderoben år efter år. Just finkläder är ofta lite dyrare plagg och tyvärr används de alldeles för sällan – men det kan du ändra på!! Genom att kombinera lite finare plagg och kombinera dessa med mer sportiga och avslappnade plagg, kan du skapa en cool och urban klädstil, som representerar just dig och ditt humör.

Chloé är det perfekta märket om du vill ha kläder som både är hållbara och snygga rent stilmässigt. Med kläder och accessoarer från detta modehus får du stilrena skärningar och snitt på plaggen, accessoarerna och för att inte tala om deras väskor. Den urbana designen i kombination med olika typer av färgval, skapar lekfulla och bohemiska vibbar i kontrast till den eleganta designen. Kreationernas lekfulla uttryck skapar många möjligheter för dig att kombinera de olika plaggen med det du redan har i din garderob. Och när du bygger din garderob och köper nya kläder är det alltid en bra idé att ha dina befintliga kläder i åtanke.

När du väljer plagg som är väldesignade är det nämligen enklare att kombinera dina nya favoriter med det du redan har i din garderob – och på så sätt kan du skapa många olika outfits även med de kläder som redan hänger på galgarna. En ny topp eller en ny t-shirt från Chloé kan faktiskt väcka liv i ett par gamla jeans, som kanske annars mest ligger och samlar damm på hyllan i garderoben. Fräscha upp din garderob med nyheter i pigga färger inför kommande säsong och ge dig själv en roligare upplevelse när du ska välja dagens outfit på morgonen.


Låt kläderna representera dig


Det bästa med att shoppa kläder och skor från Chloé online här på Miinto är att du kan shoppa i din egen takt, du behöver därmed inte ta hänsyn till någon annan än dig själv. Så varför inte ta dig lite välbehövd egentid och shoppa loss här hos oss på Miinto. Med handen på hjärtat är det kanske ett tag sedan du fyllde upp din garderob med lite fräscha nyheter?

Ta bort alla filter

Chloé

Sida 1 Av 23

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.