Världens bästa modebutiker på ett ställe
Världens bästa modebutiker på ett ställe
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Chloé

Chloé har blivit märkets egen logotyp och pryder både bälten och väskor på ett mycket fint sätt, ett diskret sätt att sätta ett märke på en vacker design. Här hos oss hittar du ett stort och välsorterat utbud med kläder från Chloé. Varför inte ta klivet in i modevärlden och få lite nya intryck. Behöver garderoben rustas upp med lite nykomlingar så är du inne på rätt spår, här har du nämligen alla möjligheter att hitta favoriter. Utforska även sortimentet från See by Chloé

Låt din garderob växa tillsammans med dig

Det bästa är att många kläder från Chloé kan kombineras med det du har i din garderob redan idag. På det viset gör du inte bara din garderob större med de plagg du köper, du skapar faktiskt större förutsättningar för din befintliga garderob också. Kläder från Chloé representerar inte bara elegans på ett mycket exklusivt sätt. Det finns även en finess i den stilrenhet som märket i sig själv utstrålar.

Gaby Aghion skapade Chloé och det är genom henne märket har vunnit så stor framgång över i princip hela världen. Att kunna skapa mode handlar kanske inte enbart om att göra kläder som ser eleganta ut, utan även om att kläderna ska framhäva varje kvinnas naturliga former och inte minst låta varje unik individ få uttrycka sin personliga stil. Där kläderna lyfter upp de bästa på ett vacker och mindre framträdande sätt.

Modehuset skapade 1952 och har sedan dess blivit mycket framgångsrikt. Och tittar man på de vackra kollektionerna av moderna kläder, accessoarer och parfymer så är det kanske inte så konstigt att märket har blivit framgångsrikt. Produkterna har inte minst burits av framgångsrika personer genom tiderna och detsamma gäller än idag till mångt och mycket. Något som gjort att kvalité alltid har varit ett fokusområde sidoställt jämte designen.

Lyxiga kläder efter måttbeställning är ett minne blott

Både Karl Lagerfeld och Stella McCartney har båda tagit anställning och arbetat för Chloé. Och att klädmärket har en starkt ställningen inom modevärlden är det ingen som tvivlar på. Idén till klädmärket kommer från skaparen Gaby som såg sin chans att skapa modekläder till kvinnor i olika storlekar. På den tiden fanns ofta endas lyxiga modekläder att köpa efter måttbeställning, något som gjorde plaggen dyra.

Gabys idé var att skapa lyxiga kläder i färdigsydda storlekar som kunde köpas direkt i butik. På det viset kunder priserna också ligga på nivåer som gjorde att gemene kvinnor kunde få råd med kläderna. Något som ledde till en stor succé i Frankrike och idag har spritt sig över hela världen inte minst till Sverige. Ett annat exempel på franskt mode är Saint Laurent, eller varför inte ta en titt på våra andra populära märkeskläder

Här på sidan hittar du alla våra kläder från Chloé och du kan välja och vraka bland allt du har lust till att titta på. När du har bestämt dig för vad du vill ha klickar du enkelt hem plaggen. Sedan får du dem hem till dig i en rasande fart. Lyxigare kan det knappast bli.

Ta en liten stund för dig själv. Du kanske sitter vid din surfplatta eller mobiltelefon, oavsett vad spelar det ingen roll vi finns där du finns och har öppet när du vill shoppa loss. Här behöver du inte tänka på regnjacka när du ska gå på stan.

filter

1541 resultat

Sida 1 av 16

Nästa

Sida 1 av 16