Spara 10% på ALLT | Kod: FRIDAY10
Spara 10% på ALLT | Kod: FRIDAY10
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

Gratis retur fram till den 15 januari 2022

Hemsida Dam Jackor Dunjackor
Back

Dunjackor från Moncler

Moncler är från början ett franskt modemärke som började tillverka kläder till de som arbetade i alperna i närheten ar Grenoble. De två männen som började tillverka kläder upptäckte att många av arbetarna hade svårt att hitta passande arbetskläder och det var på det viset som deras företagsidé föddes. Helt enkelt att skapa arbetskläder i så pass bra kvalité att arbetarna skulle slippa frysa men samtidigt inte känna sig begränsade av tunga och otympliga kläder.

Italienskt mode där klass, stil och kvalité möts i en unik sammansättning

Historien slutade med att Moncler tillverkat skidkläder till många landslag runt om i världen. Idag är i själva verket modehuset italienskt och har huvudkontor i den italienska modehuvudstaden Milano. Exklusiviteten i Monclers design har alltid funnits med ända från början. Men det var först efter att ett stort antal landslag inom skidsport började använda Moncler som officiella tävlingskläder som uppmärksamheten kring märket verkligen tog fart. Idag är Moncler känt över hela världen och räknas till en av världens mest exklusiva jackor, som är det modehuset alltid har fokuserat på. Även om man idag erbjuder många andra plagg än just Monclers dunjackor så är det alltså dessa som märket har fått störst uppståndelse kring. 

En dunjacka från Moncler är en trygghet när kylan faller på. Det är inte roligt att känna sig begränsad av kyla. Vill inte du frysa när det är kallt ute så kan du satsa på en dunjacka från Moncler. Utöver att kvaliteten är i absoluta toppklass får du design som är förstklassig. Här talar vi om äkta italienskt mode från början till slut. 

Shoppa en dunjacka från Moncler här på Miinto

När du shoppar här hos oss på Miinto kan du snabbt hitta det du söker. Använd menyn och klicka i en specifik storlek eller färg om det är det du söker. Du blir då presenterad för kläder som lever upp till de kriterier som du har ställt in. Effektivare shopping än så kan man knappast hitta. Om du å andra sidan tycker om att ta god tid på dig så ska du inte låta oss hindra dig. Vi lovar att inte störa, men om du skulle undra över något kan du alltid höra av dig. Vi svarar gärna på frågor. 

Genom att samla alla Moncler dunjackor på en och samma sida kan du som kund enkelt scrolla ner och bli presenterad för de alternativ som finns, utan att behöva söka och klicka dig fram och tillbaka på olika sidor. Här har du en hel uppsjö av jackor i alla dess färger. Varför inte välja en pigg färg när de kallare säsongerna står för dörren? Det kan pigga upp både dig och din garderob. En Moncler dunjacka utstrålar inte bara exklusivitet och kvalité utan även coolt urbant mode. Låt dig bli inspirerad av en jacka som du vet kommer att hålla i många år framåt. 

Låt jackan vara din inspiration och kombinera med ett par jeans eller några andra byxor, om du har tänkt att använda jackan till vardags. En kortare jacka är förstås alltid smidigare och lättare att röra sig i. Men en längre jacka håller dig varmare. Ta dig en titt i din garderob och se vad du behöver. Om du är frusen av dig kan en längre jacka alltid komma väl till pass. 

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

58 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1