Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Jackor
Back

Moncler jackor till dam

Ta en sväng till den italienska modevärlden. Det är inte bara blomsterkustens kristallblå hav och kritvita stränderna Italien bjuder på, modet är på minst lika hög nivå. Här hos oss kan du dyka ner i italienskt mode när det är som bäst. En Moncler jacka är prisvärd när man tänker på hur bra kvalité man får och hur länge den håller. Det är både bra för plånboken och inte minst för miljön och vår planet.Sitter du på tåget eller kanske i bilen, ingen fara oavsett var du är någonstans får du på ett överskådligt sätt presenterat alla Moncler jackor dam-modeller som vi har, direkt här på sidan. Varför inte ta på dig hörlurarna, sätta på en härlig låt och bara scrolla iväg in i modevärlden. Här kan du ta dig den tid du behöver, utan att känna dig stressad.

Moncler – mode som passar alla

René Ramillon är personen bakom Moncler jackan. Han var från Frankrike, närmare bestämt en liten bergsby. Precis som man kan föreställa sig ligger byn Monestier-de-Clermont där på en alptopp. Med en liten kullerstensgata och franska bagerier med baguetter och en fantastisk utsikt över bergstopparna, kan det knappast blir mer franskt. Det var när René uppmärksammade att de som arbetade i bergen saknade ordentliga kläder, som han började skissa på idén med en Moncler jacka.Det är i själva verket bergsbyns namn Monestier-de-Clermont, som namnet Moncler kommer ifrån, det är en enkel förkortning. Jackorna var tänkta att skydda arbetarna från kylan och det var först när en bergsklättrare var i trakten, som jackorna uppmärksammades utanför byn. Snabbt gick det och vips så hade Moncler jackan valts ut som expeditionsuniform till den italienska expeditionen som skulle gå till Italiens högsta berg. Precis efter millennieskiftet köpte en italiensk affärsman upp Moncler och idag har modehuset säte i Milano i Italien. Moncler har många butiker runt om i världen och är dessutom representerat i stora luxuösa varuhus i flertalet av världens huvudstäder.

Designad för utomhusaktiviteter

Moncler jackan består uteslutande av högkvalitativa material, som gör att du får en produkt som håller länge och som gör att du inte fryser. Förmågan att kombinera design och kvalité på ett sätt som uttrycker både innovativitet, urbana trender och stilrenhet är Monclers stora förmåga. Här får du en jacka som du kan använda och bära vid många olika tillfällen.Det bästa med att shoppa online är att du kan titta på kläderna och sedan jämföra olika plagg. Du kan väga för- och nackdelar med de olika plaggen och när du väl har bestämt dig kan du enkelt klicka hem din nya favorit. Vi skickar dina varor så snabbt som möjligt. 

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

130 resultat

Sida 1 av 2

Nästa

Sida 1 av 2