Gratis returer t.o.m 16 Jan, 2023 l Beställ innan 18 Dec för leverans innan Jul
Beställ julklappar innan 18/12
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

Gratis retur fram till den 16 januari 2023

Hemsida Dam Skor Sandaler
Back

Svarta sandaler

Välkommen till en sida där vi samlat Miintos stora urval av svarta sandaler. Det här är skor som passar vid många tillfällen, och därför är det något som vi tycker borde ingå i samtliga garderober. Som du säkert märker kan svarta sandaler uttrycka sig på många olika sätt. Du kan gå i sandaler under lata lediga dagar vid stranden, hoppa i dem när du ska göra ett kort ärende på stan, ha dem på kontoret och till och med bära en del modeller vid mycket mer festliga tillfällen än så. Klassiska modeller blandas med nyare uttryck, och det kan faktiskt vara ganska svårt att sätta fingret på vad de alla har gemensamt.

Ett par fotriktiga svarta sandaler är mångas bästa vän under sommar halvårets många promenader och strövtåg. Att semestra och upptäcka nya platser till fots är det många som gillar, men det gäller att då att satsa på ett par slittåliga skor som tåls att användas många timmar i stöten. Det är dessutom viktigt att komma ihåg att sandaler inte är några vandringsskor – ska du ut i vildmarken bör du satsa på en annan typ av skor. Lätta stadsvandringar är dock optimalt för ett par sandaler, som erbjuder bra stöd och goda andningsmöjligheter för dina fötter.

Svarta sandaler för alla - klassiska lågskor eller moderna klackar

Vi vågar påstå att det finns ett par sandaler för alla. En storsäljare som funnits med under lång tid är klassiska Birkenstock. Dessa lågskor kommer nuförtiden i en mängd olika utföranden. De tidlösa remmarna som spänner över foten finns i olika färger och antal. Du kan alltså välja och vraka här hos oss på Miinto för att hitta den design som du tycker klär dig bäst. Idag när många dessutom efterfrågar ett större ansvarstagande med hänsyn till djurvälfärd, finns det dessutom flera alternativ som kommer i veganskt läder.

Önskar du mer support finns dessutom sköna svarta sandaler med band som du enkelt spänner runt din häl för ökad komfort. Du kan även klä upp dig i dina sandaler och välja ett par eleganta och kvinnliga skor från Dolce & Gabbana, Bottega Veneta eller Yves Saint Laurent. De moderna klackarna förhöjer stilen och blir det perfekta komplementet till en enkel knälång klänning eller en figursydd dress. Kanske är du bjuden på bröllop eller ska på bal inom en snar framtid? Miintos stora utbud av svarta sandaler och skor bjuder på en mångfald av designs, och vi hoppas att du ska hitta något användbart här som kan bli din nya favorit.

Gå på upptäcktsfärd bland kända märken och intressanta uppstickare hos Miinto

När du handlar på Miinto kan du vara säker på att hela tiden hitta nya spännande märken, som du kanske aldrig hört om tidigare. Detta är något som ligger i vårt DNA. Miinto startade nämligen med ambitionen att blanda mer och mindre kända modehus, för att kunna erbjuda våra kunder ett större sortiment av skor och kläder än de var vana vid. På så sätt får du som kund större möjlighet att uttrycka din stil, och kanske våga tänka i nya banor. 

Det hela tog sin början i Danmark år 2009, då de båda vännerna Konrad och Mike såg en efterfrågan på en större mångfald av modemärken för de som inte bodde i storstäder. Vännerna bodde själva i en mindre stad, och var frustrerade över hur svårt det var att få ta del av nya spännande märken som hade svårt att etablera sig på mindre orter. Sagt och gjort, de flyttade handeln online och startade Miinto, en plattform där modemedvetna kunder kunde ta del av nyheter från både etablerade och mindre kända designers. Det här var också ett sätt att uppmuntra fler kreatörer och ge dem en större exponeringsyta för den breda allmänheten.

Med höga krav på kvalitet och ansvarstagande

När du handlar hos oss på Miinto kan du vara säker på att få toppklassig kvalitet och unik design. Vi ställer höga krav på de märken som vi samarbetar med, och vi gör det av respekt för dig som kund och för att vi älskar mode. Samtidigt gör vi vårt yttersta för att stötta inte minst de lite mindre kända klädmärkena, genom att jobba hårt för att ge dem den uppmärksamhet de förtjänar. Vi tror på en idé om att växa tillsammans, och det gör vi när vi alla arbetar mot ett gemensamt mål. I slutändan vinner vi allihopa på det.

Miinto försöker även arbeta mot ett av de största problemen inom modeindustrin, nämligen överproduktion. Idag produceras enorma mängder kläder och skor som aldrig når konsumenten. Det försöker vi göra något åt genom att inte be våra samarbetande märken att producera nya varor till våra kanaler. Istället använder vi upp de varor som redan ligger klara på deras lager. På så sätt minskar vi överproduktionen och försöker vara en god vind på resan mot en mer hållbar modevärld. Dessutom får våra partners tömt sina lager, och kan på så sätt göra plats för nyheter i kommande kollektioner. Som kund kan du fortfarande försäkra dig om att kläderna håller ytterst hög kvalitet.

Hitta dina nästa svarta sandaler hos oss på Miinto

Shopping ska vara kul och enkelt, och vi på Miinto gör det inte så komplicerat. På den här sidan har vi samlat alla våra svarta sandaler från de olika märkena, och du kan enkelt justera ditt urval genom att ange din storlek. På så sätt får du enbart se de skor som faktiskt passar dig. Glöm heller inte att det kan vara svårt att hitta rätt storlek ibland, så du kan i vissa fall behöva gå upp eller ner en storlek. Du kan dessutom välja vilken prisklass du önskar dina svarta sandaler i, så att du snävar in urvalet ytterligare.

Ett par sandaler fungerar fint vid de flesta tillfällena. Både kvinnor och män uppskattar deras allround-funktion, och sandalerna är en favorit och ett måste i mångas garderober. Styla dem med en lätt sommarklänning för en mysig dag med strosande i en ny stad, eller använd dem till ett par slitna jeans för ett aktivt friluftsliv. De möjliga kombinationerna är många, och vi vågar påstå att det finns ett par svarta sandaler för varje tillfälle.

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

2233 resultat

Sida 1 av 23

Nästa

Sida 1 av 23