Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

SNEAKERS FRÅN CHLOE

Chloe är ett ikoniskt Parisiskt modevarumärke, känt för sin sofistikerade estetik och högkvalitativa artiklar. Med en historia som spänner över flera decennier har Chloe blivit ett symbol för kvinnlig styrka och kreativitet inom modevärlden. Många av märkets kvinnor sneakers är särskilt populära bland mode älskare och fashionistas världen över.

Chloes Modevägen


Chloe grundades 1952 av Gaby Aghion och har sedan dess hållit sig i framkant av modets utveckling. Märket var det första högmodehuset att lansera en prêt-à-porter linje, vilket inledde en ny era av tillgängligt lyxmode. Därifrån fortsatte märket att skapa trendiga kläder, skor och accessoarer, alltid med en känsla av tidlös elegans.

Stjärnsneakers


Några av de mest kända sneakers som Chloe har skapat inkluderar Lauren sneakers, med deras signatur scalloped kanter, och Sonnie sneakers, som har en delad sål och en distinkt spänne. Dessa modeller har både blivit signatur element för varumärket och älskade modetillbehör bland kvinnor runtom i världen.

Chloes Särprägel


Chloe's sneakers för kvinnor kännetecknas av deras kvalitet och sofistikerade design. Deras lyxmaterial inkluderar kalvskinn, canvas och ull, medan deras design ofta kombinerar vintage inspirerade detaljer med moderna element som tjocka sulor och asymmetriska snörningar. Varje par skapar ett uttryck som är både chic och bekvämt, vilket uppfyller den moderna kvinnans behov av både stil och funktionalitet.

Kreativa Samarbete


Chloe har även genom åren samarbetat med en mängd andra varumärken och designers för att skapa unika sneakers. Ett av dessa samarbeten var med den berömda konstnären och designern Faye Toogood, som resulterade i skapandet av Toogood x Chloe sneakers. Dessa sneakers skiljde sig genom sin kreativa och konstnärliga design, vilket visade på Chloes ständiga strävan att överskrida gränserna för modets konventioner.

Handla Chloe Sneakers på Miinto


Att köpa Chloe sneakers på Miinto är en smidig och bekväm process. Med ett brett utbud av modeller och storlekar tillgängliga finns det något för alla smaker och behov. Dessutom erbjuder Miinto snabb leverans och hjälpsam kundservice, vilket gör din shoppingupplevelse ännu mer nödvändig. Från det klassiska till det samtida har Chloe sneakers blivit en stapelvara i varje modemedveten kvinnas garderob. Med sin eleganta och tidlösa design, är dessa skor perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret eller en kväll ute i stan. Så oavsett om du är en långvarig beundrare av märket eller om du bara upptäckt det - ett par Chloe sneakers är ett tillägg till din garderob du inte kommer att ångra.

Ta bort alla filter

Chloé

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.