Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

SVART TRÖJA

Den svarta tröjan finns i nästan alla garderober, och är ett säkert kort som fungerar till alla tillfällen. Vi skulle faktiskt vilja påstå att den kan fullända vilken outfit som helst. Hos oss finns ett stort sortiment av just svarta tröjor, koftor, cardigans och t-shirts. Filtrera din sökning om du letar efter en svart tröja i en speciell prisklass eller storlek, eller om du vill se vad vi har plockat ut för svarta tröjor från dina favoritmärken.

Välkommen till vårt universum av svarta tröjor. Vårt mål är att kunna erbjuda något för alla, och har därför ett blandat sortiment av tröjor i olika material och modeller. Oavsett om du är på jakt efter något helsvart eller ett roligt mönster, så har vi tröjan för dig. Vi har noga valt ut svarta tröjor i sköna material, så luta dig tillbaka och utforska vårt utbud av tröjor, polotröjor, hoodies och mycket, mycket mer.


Svarta tröjor som aldrig går ur mode


Det härliga med svarta tröjor är att de aldrig går ur mode. En svart tröja är helt enkelt evigt trendig och är därför ett ’must have’ i alla garderober. Kvinnor har gått i svarta tröjor sedan tidernas begynnelse och idag skulle man kunna definiera det som basplaggens basplagg. Trots detta kan en svart tröja se ut på så många olika sätt! Här hos Miinto har vi valt ut det bästa bland svarta tröjor, och skapat ett brett sortiment från olika varumärken, i en rad olika material, modeller och mönster.


Klä upp, klä ner, mixa och matcha


Oavsett om du har spanat in en stickad svart tröja, en oversize hoodie eller en polotröja så är det alltid enkelt att matcha svarta tröjor. Styla den med ett par färgglada byxor, eller gör din outfit helsvart med en snygg svart skinnkjol. Spana gärna in vårt utbud av kjolar och byxor för att matcha din svarta tröja. Färgglada och mönstrade accessoarer är också kul att matcha med! Eller varför inte en cool väska. En svart tröja kan bli både vardaglig och festlig beroende på hur du stylar den, ett allroundplagg helt enkelt. Och kläder som har många användningsområden, det gillar vi. 


Ta hand om dina tröjor


När du väl har hittat din perfekta tröja eller dina tröjor - varför inte slå till på fler nu när vi kommit underfund med att de är så användningsbara? Var noga med att läsa igenom tvättråden. Beroende på märke, design och material har tröjorna olika tvättråd. Vissa ska tvättas på låg värme eller rent av för hand. Om du tar hand om dina kläder och tvättar dem efter tvättråden så håller de bättre, vi slipper köpa nytt och sparar på miljön. Ett litet tips är att skippa torktumlaren och låta din tröja få torka ute i friska luften, det ger en härlig och frisk doft som håller i sig länge.

Ta bort alla filter

Svart

Sida 1 Av 15

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.