Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

Back

T-shirts från Givenchy

Välkommen till en sida full med t-shirtar från Givenchy. Här kan du botanisera runt och låta dig bli inspirerad av den vackra designen. Vi på Miinto arbetar för att du som kund ska få en så trevlig shoppingupplevelse som möjligt och på grund av detta har vi skapat denna sida. På så vis slipper du söka runt på olika sidor för att hitta alla t-shirtar från Givenchy. Det enda du behöver göra här är att skrolla ner på sidan. 

Givenchy är ett modehus från Frankrike, närmare bestämt Paris. Även om modehuset till en början fokuserade på ett mindre antal klädesplagg så erbjuds kunderna idag allt ifrån väskor, klänningar till skor och byxor. Du kan med andra ord hitta de mesta från Givenchy och du kan vara säker på att du får produkter i toppkvalitet, både vad gäller hållbarhet och design. 

Likt havets blå vågor hör form och färg ihop, och konsten i att kunna föra dessa två aspekter närma varandra i en unik helhet finner man sällan hos andra modehus än Givenchy. Många av modehusets kreationer är unika i sitt slag och det är sannolikt en av anledningarna till husets stora framgång såväl i Paris som internationellt världen över.

Shoppa t-shirtar från Givenchy när du vill

Inför varje säsong kan det vara bra att rensa ut lite i garderoben där hemma. Du har med all säkerhet en hel del kläder som du inte längre använder, antingen på grund av att de har blivit omoderna eller för att storleken inte längre passar. Rensa ut det gamla och fräscha upp med lite nytt. Har du ofta en känsla av att du inte har något att ta på dig, men ändå garderoben full av kläder? Då kanske du saknar bra nyckelplagg. 

Det är nämligen kläder som binder ihop dina olika plagg. Till exempel kan du med en cool Givenchy t-shirt skapa en modern och urban look bara genom att kombinera den med dina vanliga jeans. Hemligheten ligger alltså i att klä dig som vanligt med att byta ut ett av dina plagg mot ett nyckelplagg som en t-shirt från Givenchy eller något annat snyggt klädesplagg som lyfter din klädstil.

Låt kläderna lyfta din garderob till nya höjder

Det bästa med att shoppa här hos oss på Miinto är att det är du som bestämmer. Oavsett var du befinner dig kan du alltid nå oss. Du kanske sitter i bilkö på väg till ett ärende eller på tåget efter en arbetsdag? Det spelar ingen roll vad klockan är heller, eftersom vi alltid har öppet. Du kan shoppa loss hos oss med alla dina enheter som mobiltelefon, surfplatta eller dator. Det ger dig som kund en stor valfrihet att kunna shoppa när det passar dig. Ett effektivt sätt att spara in tid som du kan lägga på annat. 

När du väl har hittat ett plagg som du tycker om kan du klicka på bilden. Då får du mer information om storlek, färgval och pris. Använd menyn om du vill förfina ditt sökresultat och endast exempelvis vill titta på kläder i en specifik färg eller storlek. 

Vässa stilen inför kommande säsong och dyk ner i Givenchys trendiga värld. Med exklusiva former och färger kan du skapa precis det uttryck du själv drömmer om och här är klädmärket som ger dig möjligheterna. 

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

115 resultat

  • 1
  • 2
  • 1
  • 2