Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 999.- och alltid fri retur
Läs om leverans under julen här
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
Fri retur inom 14 dagar

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Kappor
Tillbaka

Beige kappa

Här hos oss på Miinto är det enkelt att shoppa. När du kommer in på en sida med kläder kan du med menyn enkelt välja att sortera kläderna efter storlek, färg, pris eller modell. Du kan givetvis också välja att bara titta på kläder från ett specifikt klädmärke. Men det gör att du enkelt kan missa en beige kappa eller liknande från ett annat märke som du kanske inte har tänkt på. På grund av detta har vi skapat denna sida. Här presenterar vi en catwalk med alla våra beigea kappor från alla märken vi har. 

På så vis går du inte miste om något och samtidigt blir det enkelt att hoppa från plagg till plagg, det enda du behöver göra är nämligen att scrolla ner på sidan. Välj sedan ut den beigea kappan som du tycker om och jämför dem med varandra. Du kommer då hitta en kappa som motsvarar dina förväntningar till fullo. Det är inte bara roligt att shoppa online, det är dessutom enkelt. 

Shoppa loss i lugn och ro

Var du än befinner dig kan du alltid shoppa loss här hos oss på Miinto. Det är både avkopplande och dessutom effektivt. Det enda du behöver göra är att klicka hem varorna, resten ordnar vi. Sitter du i bilkö på väg till jobbet, i tåget på väg hem från skolan eller kanske något helt annat så spelar det ingen roll, du är alltid välkommen till oss. Här har du ett frirum där du kan shoppa i din egen takt.

Du är kanske på jakt efter en present till din partner, mamma, flickvän eller syster? En beige kappa är alltid en välkommen gåva. Kläder är roligt att få eftersom man ofta bli överraskad med plagg eller färger som man annars inte hade tänkt på att köpa och det är då det kan bli en oväntad match. Välj och vraka bland alla olika kappor det finns både kortare och längre modeller allt efter vad du tycker passar eller vad du behöver. 

Många märken som kan inspirera

Här på sidan hittar du bland annat kappor från Acne Studios, Gucci, Burberry och många andra klädmärken. Du kan använda menyn ovanför för att sortera bland kapporna. Låt dig och inte minst din garderob bli inspirerad. 

Du har ett utmärkt tillfälle att få lite nya intryck eftersom du här blir presenterad för kläder från alla möjliga märken, även dem du kanske inte direkt annars brukar handla från. På det viset får du inblick i annan typ av design som kan leda till ny inspiration. 

En beige kappa är ett nyckelplagg

Det är alltid roligt att piffa upp garderoben inför en ny säsong. Det kan behövas en utrensning av gamla kläder ibland och då behöver man givetvis fylla på med nytt. Ut med det gamla och in med ny fräscha plagg som gör att du får större valfrihet i din garderob. 

En snygg kappa kan helt plötsligt lyfta ett par gamla jeans och en vit skjorta till nya höjder. Kappor är nyckelplagg som binder ihop olika outfits på ett snyggt och trendigt sätt. Här har du möjlighet att botanisera i ett stort sortiment. Låt inte oss störa, men om du vill fråga om något finns vi nära till hands.

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

893 resultat

Sida 1 av 10

Nästa

Sida 1 av 10