Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 999.- l Fri retur till den 16 januari 2023
Fri retur till den 16 januari 2023
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

Gratis retur fram till den 16 januari 2023

Hemsida Dam Jeans
Back

Beige jeans

Det finns ett antal plagg som hör till ens basgarderob. Hit hör klassiska kläder och accessoarer som t-shirts, blåjeans, sneakers, en jeansjacka och en snygg vardagsväska. Men vi på Miinto tror inte att många säger ifrån när vi påstår att även ett par beige jeans platsar på den här listan. På den här sidan har vi samlat vårt urval av beigefärgade jeans från olika klädmärken för dig att ta del av. Välkommen att läsa mer.

Jeans är byxor som passar till nästan varje tillfälle. Många känner sig som mest bekväma när de bär det här materialet, som kommer i en uppsjö olika passformer och designs. En del kör på vida längder och hög midja, medan andra föredrar en skön stretch eller slimmade ben. Vi är alla olika, och det ska finnas ett par jeans för alla. Kombinerat med en beige färg, ger jeans ett mjukt intryck som enkelt stylas med det mesta du har i din garderob hemma.

Klä dig stiligt i ett par beige jeans

Oavsett tillfälle kan ett par jeans i färgen beige lyfta din outfit. De bidrar med elegans och ger looken det där lilla extra, i jämförelse med dina vanliga blåjeans som ger en mer alldaglig approach. Det betyder inte att du inte kan använda ett par beige jeans i vardagen, utan snarare att den blir mer festlig! Våga bära beige, det öppnar möjligheter för styling med nyanser över hela paletten. Tillsammans med en röd blus fixar du en seriös look på jobbet, ett vackert linne för kvällar i stan med kompisgänget, och en skön hoodie för lugna dagar med familjen.

Vad menar man egentligen när man talar om beige jeans? Som vi tidigare varit inne på erbjuder vi på Miinto beige jeans i en mängd olika utföranden. Här finner du tighta jeans som ger mycket stöd och lyfter fram dina kurvor. Vi erbjuder även krämiga drömmar med vida ben som ger dig ett näst intill magiskt skimmer. Du kan gå all in på enkel beige eller blanda in andra färger för en mer dramatisk stil. Mixa och matcha som du vill, kombinationerna är oändliga.

Låt Miinto hjälpa dig hitta dina nästa favoritjeans

Kanske tvekar du inför att köpa ett par jeans i en beige eller annan ljus kulör? Att få gräsfläckar på sina sprillans nya byxor är inte roligt, och i princip omöjligt att tvätta bort. Mode och shopping handlar ju till viss del om att klä sig praktiskt, men vi på Miinto tänker att det ska finnas plats för alla typer av klädesplagg och nyanser. Du kanske inte behöver använda dina beige jeans dagligen, och särskilt inte när du vet att du ska vara ute i skog och mark?

Det går att hitta beige jeans för alla tycken och plånböcker. Vi har samlat vårt utbud på den här sidan, och som du ser går det att hitta snygga basbyxor från Only och Tommy Hillfiger som de flesta har råd med. Vill man slå på stort går det att hitta beige jeans som tar ut svängarna något mer – vad sägs om häftigt elegant mönster från Versace eller ett par sprakande steam punk-brallor märkta Dsquared2? Räkna med att behöva betala flera tusenlappar för dessa kreationer, som näst intill är konstverk.

Miinto för samman modemedvetna kunder med spännande märken

Vilka är då vi bakom Miinto? Tanken bakom plattformen väcktes i Danmark av de båda vännerna Konrad och Mike. De såg behovet av att bredda utbudet av kläddesigners och modemärken för de som bor på landsbygden, och inte har lika lätt kan få tag i de senaste kollektionerna från mer eller mindre kända modeproducenter. Konrad och Mike, som själva bodde i en mindre dansk stad, tänkte att det borde finnas en mötesplats för modemedvetna kunder på landsbygden och producenter som ville utöka sin kundkrets. År 2009 var Miinto ett faktum, och med tiden kom plattformen även att etablera sig i länder som Norge och Nederländerna. Idag finns Miinto på 14 olika marknader, varav Sverige är en, vilket vi är otroligt glada över.

Idén med Miinto är att vara en samlingsplats för både välkända modehus och mer okända designers som vill utöka sitt kundunderlag. Genom att flytta handeln online får dessutom fler kunder chansen att ta del av det senaste modet och därmed kunna uttrycka sin egen personliga stil.

Hög kvalitet och omtanke om planeten

När man som modeskapare åker med på Miinto-tåget är det ett bevis på att man har gjort något viktigt. Vi ställer höga krav på våra samarbetspartners, för att garantera den bästa tänkbara shoppingupplevelsen för våra kunder. Vi brukar säga att våra kunder är de bäst klädda i världen, och det är något som vi är stolta över. Till gengäld stöttar vi våra samarbetspartners och gör vårt yttersta för att utöka kundunderlaget. Det blir en synergieffekt där alla parter är vinnare – du som kund, våra modemärken och oss om företag.

Vi gör även vårt för att göra modeindustrin till en mer hållbar bransch. Idag överproduceras många varor som aldrig blir sålda, och slit-och-släng-samhället tär allt för mycket på jordens resurser. Därför ber vi aldrig samarbetande klädmärken producera nya varor för att möta kundernas behov. Istället låter vi dem sälja av sina befintliga lager via våra kanaler. Vi kopplar alltså samman märkenas existerande utbud med våra kunder. Det är vårt sätt att göra något, och med vårt stora nätverk på över 2 000 samarbetande modemärken runt om i världen, kan vi fortfarande erbjuda ett stort och mångfaldigt utbud.

Se och jämför beige jeans på Miinto idag

Miintos noga handplockade samarbetspartners har gjort att vi idag kan vara oerhört stolta över det utbud vi kan erbjuda våra kunder. Välkommen att botanisera bland alla våra beige jeans eller plagg i andra färger och tyger. Vi vågar påstå att vi har något för alla, och strävar efter att bli din föredragna plattform för handel online. Här hittar du de välkända märkena som kanske redan hänger i din garderob och väntar på att kompletteras. Men här finns framförallt en mängd nya unga och spännande märken som allt tydligare slår sig in på marknaden och utmanar våra tankar kring mode. Vilket modemärke blir din nästa favorit?  

filter (1)

208 resultat

Sida 1 av 3

Nästa

Sida 1 av 3