Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 999.- och alltid fri retur
Läs om leverans under julen här
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
Fri retur inom 14 dagar

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Tillbaka

Cedrico

Cedrico är ett norskt varumärke som säljer trendiga vinterjackor för vardagsbruk. Med nordisk livsstil i fokus tillverkar det här märket moderiktiga ytterplagg av fantastiska naturmaterial. Tonerna är organiskt jordnära och stilrena.

Cedrico grundades 2011 av Marius Schou Johannessen med visionen om att designa jackor av hög kvalitet. Tillsammans med ett norskt designteam började man tillverka jackor som kunde konkurrera mot de stora märkena inom sport- och friluftskläder. Innovation blev ett viktigt inslag som fortfarande är drivkraften bakom varje kollektion från Cedrico. Inspirationen kommer i första hand från det anrika skandinaviska hantverket som är känt världen över.

Norskt mode med fokus på miljö och djurliv

Är det dags att byta ut den gamla vinterjackan mot en ny trendig modell? När du köper en jacka från Cedrico kan du vara säker på att du får en produkt av fantastisk kvalitet som behandlats med stor varsamhet. Cedrico använder bara päls från certifierade pälsfarmrar och etisk vildjakt. Alla jackor kommer med en etikett som innehåller företagets etiska föreskrifter. Cedrico säljer också handskar och tofflor av australiensiskt skinn som kommer från lamm som inte utsatts för sk. mulesing, en skalperingsmetod som numera klassas som djurplågeri.

Att värna om djur och natur är något vi i Skandinavien sätter högt värde på. Cedrico tar inspiration från detta, inte bara i produktionsstadiet utan redan vid designstadiet. Därför vill man ständigt testa nya idéer och tekniker som kan göra jackorna ännu bättre när det kommer till funktionalitet och kvalitet. Komfort är ett av märkets högsta prioriteter men minst lika viktigt är det att jackorna ser snygga ut och har en bra passform. Löstagbara huvor och pälskragar, en lätt fyllning av dun- och fjäderblandning, praktiska dragkedjor som inte hakar upp sig eller går sönder. Du hittar många små finesser i en och samma modell som gör Cedrico-jackan till en självklar vinterfavorit.

Cedrico är ett favoritmärke för modemedvetna män och kvinnor

De snygga dunjackorna har gjort Cedrico till ett populärt märke bland både män och kvinnor. Den sportiga designen passar fint med de flesta outfits. Perfekt för dig som letar efter en jacka för både jobb och fritid. Dunjackan håller dig varm i de kyligaste klimat tack vare fyllningen som består av både dun och fjädrar. Perfekt för dig som letar efter en lite sportigare look.

Alla jackor från Cedrico är vattenavvisande så du behöver aldrig oroa dig för att fukt och kyla ska tränga igenom din jacka. Den höga kragen hos de flesta modeller och huvan med invändigt foder av päls är exklusiva detaljer som Cedrico gjort sig mycket känt för. Andra unika detaljer är de låsbara fickorna och de praktiska innerfickorna. Letar du efter en vinterjacka som uppfyller alla krav både vad gäller design och funktionalitet ska du kika närmare på Cedrico. Välj mellan jackor, rockar och dunparkas i moderiktiga färger. Unna dig en Cedrico i vinter och upplev den exklusiva kvalitén som alla andra pratar om.

filter

5 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1