Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Hvisk

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

HVISK

Hvisk är ett danskt modemärke från Köpenhamn. Inspirationen till märkets trendiga accessoarer kommer från huvudstadens pulserande gator. Ända sen märket etablerades på den danska modemarknaden har det stadigt vuxit sig starkt och är idag mycket populärt bland unga kvinnor med en känsla för stil.

Bakom Hvisk står ett team passionerade designers som ständigt skapar nya banbrytande produkter. Fokus ligger på färg och form. Sedan 2014 tillverkar Hvisk väskor av hög kvalitet som bjuder på mycket stil och innovation. Med en kombination av material, kreativitet och funktionalitet lyckas man skapa väskor för vardagsbruk som garanterat väcker uppmärksamhet. Hvisk är mode när det är som roligast. Ett märke som glädjer och inspirerar inte bara i Danmark utan i hela Skandinavien.


Mer än bara accessoarer


Hvisk bjuder på ett lyxigt sortiment av geometriskt inspirerade väskor med spännande prints, färger och detaljer som andas trend på en helt annan nivå. Du hittar allt från vardagliga klassiker till varianter som står ut bland mängden. Det är också här du hittar de runda Cayman Circle väskorna som gjort Hvisk så populärt bland yngre tjejer. Namnet kommer från kajmanen, en slags alligator som lever i Syd- och Centralamerika. Detta förhistoriska djur har varit inspirationen till denna läckra axelväska med krokodilprint.

Ordet statement är något som används flitigt i designprocessen hos Hvisk. Det handlar inte bara om snygga accessoarer. Varje ny produkt är tänkt att inspirera, imponera och väcka nytt liv i varje kvinnas modesjäl. Hvisk levererar färgsprakande tolkningar av de senaste trenderna där material, kvalitet och design är i fokus. Färgerna är glada och livfulla med spännande toner i gult, rosa, blått, orange och grönt. Det är här som det klassiskt skandinaviska får uttryck för sina exotiska influenser.

Letar du efter en ny trendig väska? Ta en titt på Hvisk senaste kollektioner. Här kan du frossa bland statement väskor med unika prints och läckra färgkombinationer, eleganta axelväskor i neutrala toner som går fint ihop med jobbkostymen, militärinspirerade modeller med industriella detaljer och lite lyxigare fodral som passar utmärkt till aftonklänningen.


Många olika stilar som glädjer och inspirerar


Hvisk tillverkar väskor för självsäkra tjejer som älskar färg och form. Mycket energi läggs på att hitta det perfekta materialet som kan ge uttryck åt märkets vision. Genom att kombinera synligen klassiska snitt med starka toner och exotiska prints lyckas Hvisk skapa något alldeles unikt. Det blir väldigt feminint och helt i linje med rådande trender. En snygg väska från Hvisk lyfter din vardagsoutfit till en helt ny nivå. Du syns även när du inte gör det. Det här är kompakta men rymliga väskor som håller dina värdesaker på plats. Kvalitén är hög så det är ingen risk att väskan går sönder när du är på språng. Unna dig en väska från Hvisk. Det är du värd!

Ta bort alla filter

Hvisk

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.