Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Jackor
Back

Jackor från Woolrich

Från Pennsylvania i USA kommer märket Woolrich och märket är i själva verket ett av USAs äldsta med start år 1830. Många affärsidéer uppstår när en person identifierar ett problem och det samma gör sig gällande även med denna affärsidé. Det var när jagandet fortfarande varit stort i USA som kylan ofta blev allt för påträngande och gjorde att det inte gick att jaga så lång tid åt gången. 

Lång erfarenhet ger god kvalité

John Rich and Daniel McCormick var två män som förstod att det var ett problem. De båda herrarnas idé visade sig senare vara mycket fördelaktig. 

När de gjorde slag i saken och öppna en fabrik som fick namnet Woolrich började de omedelbart att producera vinterjackor. Just en Woolrich jacka dam eller herr har kommit att bli lite av en symbol för den lyckade framgången Woolrich har fått genom tiderna. Kläderna har inte alltid bara vänt sig till målgruppen privatpersoner. 

Bland klädmärkets kunder finns bland annat den amerikanska armén och militären. Tack vare den utmärkta kvaliteten kunde kläderna användas av soldaterna när de skulle ut på påfrestande uppdrag i alla slags väder.  

Woolrich jackor dam och herr till dig

Vi har här samlat ihop en hel sida med alla Woolrich jackor dammodeller. Det är helt enkelt bara att dyka ner i det stora sortimentet efter en jacka som passar dig. Ibland kan det vara svårt att veta vilken typ av jacka man ska välja. I vårt sortiment hittar du både tunnare och tjockare jackor. Vi har dessutom både långa och korta modeller. 

När du ska välja jacka kan du försöka tänka på hur den passar in i din garderob. Man kan givetvis också köra på en kortare modell i en storlek större för att kunna ha en riktigt tjock och gosig stickad tröja under jackan. På det viset får man en cool lager-på-lager effekt. 

Vårt sortiment med Woolrich jackor för damer är stort och brett, på grund av detta kan du enkelt hitta en passande modell. Om du vill ha ett riktigt säkert kort kan du ta en neutral färg som svart, beige eller grå. Vill du senare skulle vilja bli lite mer färgglad kan du alltid komplettera med färgglada accessoarer som en härlig mössa eller ett par vantar och halsduk i en trendig färg. 

Neutrala färgerna som skapar valmöjligheter

Genom att jackan har en neutral färg blir det enklare att matcha med andra kläder och skapa precis den typ av stil som du söker efter. Lutar du å andra sidan åt det färgglada hållet mer än det neutrala och klassiska kanske du borde titta efter en jacka i en trevlig färg. Att kombinera färger och former är både roligt och uppiggande. 

Det bästa med allt är att du hittar allt samlat på en enda sida. På det viset slipper du söka och leta fram olika sidor för att hitta precis den jacka som du vill ha. Här kan du enkelt scrolla ner i lugn och ro. Ta den tid du behöver och jämför gärna ett stort antal olika jackor, om du känner dig osäker finns vi alltid nära till hands. Här på Miinto erbjuder vi förutom Woolrich damjackor även jackor från många andra märken. Och givetvis även andra klädesplagg så varför inte ta dig en titt när du ändå är här. 

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

184 resultat

Sida 1 av 2

Nästa

Sida 1 av 2